Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2019 09:32
ja126

XXX.XXX.65.104

Dobrý den,
mám doma samičku a samečka pagekona řasnatého, nikdy jsem s nimi neměl problém, oba mají už rok a půl a jsou v oddělených teráriích, ale po nedávné první snůšce vajec jako by samičce přeskočilo, začala se chovat podivně, otáčela se v rašelině a jedla ji, dozvěděl jsem se, že má málo vápníku, a tak jsem vápníku přidal, po týdnu už vypadala dobře, a tak jsem ji vrátil do terária, ale dnes ráno jsem ji našel, jak jedla hlínu znovu, když jsem ji chtěl z terária vytáhnout, začala se klepat a upadl jí ocásek, nevím kde se stala chyba. Chci se tedy zeptat, jestli mám zajít k veterináři nebo zkusit nějaké další vitamíny a co s ní dělat když jí ocásek upadl? Děkuji předem za odpovědi.

MartaŠv.

19.6.2021 23:00
MartaŠv.

XXX.XXX.173.4

Dobrý den,
Prosím mohu se Vás zeptat na samičku ciliatu, sice je to už nějaký ten rok co jste to psal. Máme teď u samičky úplně stejné příznaky jak píšete a dneska z ničeho nic upustila sama od sebe ocásek. Prosím dozvěděl jste se pak co bylo té vaší samičce?
Jsem z té naší moc nešťastní. Buduu Vám velice vděčná za jakou kolik odpověď. Děkuji, Marta Švíglerová

29.6.2021 17:06
ja126

XXX.XXX.65.104

Dobrý den, více vápníku, nejlépe posyp na cvrčky a vůbec samičku nevytahovat z terária, nejlépe ji zakrýt ručníkem nebo něčím jiným. Dělal jsem to tak měsíc, jak mi bylo řečeno a zabralo to.

Záhadný

29.1.2023 21:31
Záhadný

XXX.XXX.156.138

Dobrý den, můj pagekon Rhacodactylus auriculatus (Pagekon hrbolkohlavý) si čumákem bouchl o sklo nejspíš blbe skočil a má kolem pusy a čumáku poškozené a začalo mu to mokvat. Vůbec nevím co s tím ani co bych na to mohla použít, aby se mu to nezhoršilo. Budu ráda za každou radu. Mockrát děkuji 🙏

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.1.2023 08:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Záhadný napsal(a):
Dobrý den, můj pagekon Rhacodactylus auriculatus (Pagekon hrbolkohlavý) si čumákem bouchl o sklo nejspíš blbe skočil a má kolem pusy a čumáku poškozené a začalo mu to mokvat. Vůbec nevím co s tím ani co bych na to mohla použít, aby se mu to nezhoršilo. Budu ráda za každou radu. Mockrát děkuji 🙏

Obligátní rada - veterinář.

Když by vám kolem pusy začalo mokvat, protože jste bouchla o sklo...co byste dělala?

Přidejte reakci

Přidat smajlík