Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2019 19:37
kubas

XXX.XXX.27.232

Dobrý den,

Jde o zmiji obecnou? Vyfoceno dnes kousek od Nového Jičína

1.7.2019 20:37
sharingan

XXX.XXX.182.138

Zdravím, tak strašně špatná fotka, a prostě si to neumím zvětšit, pak by to bylo snadné. Z toho co mi vidět jde, by to za mě zmijí sameček být mohl. Jediná další možnost je užovka hladká, ale podle typu kresby mi to sedí spíše na tu zmijku.

1.7.2019 20:44
kubas

XXX.XXX.154.226

Máte pravdu, ale z hlediska určité bezpečnosti to blíže vyfotit úplně nešlo. Byla pěkně dlouhá ale když jsem se zaměřil na její hlavu tak si myslím, že to byla zmije.

1.7.2019 21:35
Pandinus

XXX.XXX.234.115

Fotka otřesná, ale právě podle hlavy, délky těla a proporcí opět užovka hladká. Ta kresba je ale hodně "berusková", takže
raději dodám dle mého názoru

Ji.J.

1.7.2019 22:43
Ji.J.

XXX.XXX.76.127

Když si odmyslím, že mě to nejvíc ze všeho připomíná mrtvého hada, tak bych se také spíš přikláněl k užovce hladké. Moc dlouhé, dost hubené, hlava dlouhá a moc štíhlá. Zkoušel jsem si hrát s fotkou, ale bylo to bohužel čím dál tím víc "mrtvější a mrtvější". Prostě ty poslední "dva" pixely chybí.
Ovšem krk bych za to také nedal.
Chtělo by to se trošku pochlapit kubas a příště by stačila ta hlava, ideálně hezky z profilu určitě to bude méně nebezpečné než třeba kouření.
To se mě to kecá co, hezky od kompu. Tak abych to uvedl na správnou míru. Já když byl poprvé v Řecku fotit zmije, tak po třech dnech neúspěšného pátrání si mě konečně jedna krásná holka našla a já leknutím úplně zapomněl proč tam vlastně jsem a že mám nabroušenej foťák mě ani nenapadlo, takže nebylo nic, jen hezký zážitek. Byla fakt krásná, čerstvě svlečená, stříbrná s kontrastní černou kresbou a černým růžkem. Takže z mého úhlu pohledu jste na tom vlastně fakt dobře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík