Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Snakesss

5.8.2019 14:33
Snakesss

XXX.XXX.216.71

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, zejména pan(í) co dá 12 po sobě jdoucích inzerátů na hroznýše, jaký to má smysl?

5.8.2019 15:31
Pandinus

XXX.XXX.234.115

A co třeba ten, že každý inzerát je na jiné zvíře, resp. jinou mutaci??

Snakesss

5.8.2019 15:46
Snakesss

XXX.XXX.216.71

Ale jedná se o jeden druh v různých mutacích, takže by bylo jednodušší dát to do jednoho inzerátu a neposouvat ostatní o celou stránku dozadu. Přijde mi to trochu sobecké.

5.8.2019 20:22
Pandinus

XXX.XXX.234.115

Snakesss napsal(a):
Ale jedná se o jeden druh v různých mutacích, takže by bylo jednodušší dát to do jednoho inzerátu a neposouvat ostatní o celou stránku dozadu. Přijde mi to trochu sobecké.

Proč sobecké? Zaplaťte si inzerát v rámečku a může jich dát třeba 300 a Váš bude pořád vpředu. Je to sice jeden druh, ale když je tam i fotka a většina lidí se rekrutuje z řad neználků, mají aspoň představu, co dotyčný prodává. Od toho inzerce je, aby dotyčný prodal. Bohužel teď je taková moda, že si lidé nic nehledají, inzeráty bez fotek je nezajímají a aby studovali jak vypadá salmon, motley nebo třeba spider je sci-fi. Navrch nakupují právě podle toho, jak se jim zvíře líbí, stejně jako třeba akvarijní rybky (žlutá, zelená, modrá..). Perfektně vidím sám, že když inzeruji a neprsknu tam fotku, ozve se minimum lidí. Naopak ti, co jim fotka osvětlí, o jaké zvíře se vůbec jedná nemají sami od sebe potřebu poučit se, najít si oč jde, jak zvíře vypadá. A to ještě preferují české názvy:-)

snakesss

6.8.2019 15:05
snakesss

XXX.XXX.216.71

Nic neprodávám jen koukám. A i kdyby, inzerát v rámečku bych ani mechtěl. Nicméně nepadlo slovo o tom že nemá dávat fotky, bez nich to fakt nejde. Ale posunout to na level kdy člověk nainzeruje rovnou jednotlivé mládata z jednoho vrhu každé zvlášť už je moc. Představte si, že se mi vylíhnou retikulátky od dvou samic, co každá měla po padesáti vejcích a dám inzerát na každé mládě zvlášť. To bude paráda...

6.8.2019 21:00
Jiří5

XXX.XXX.76.24

Proč? No protože jsme typičtí Češi a Moravané. Jiní už asi nebudem. Malinkaté mazanosti, to nám přece vždycky šlo moc dobře.
Jinak ale souhlasím s Pandinusem. Chceš?=zaplať!
Paráda to ale fakt nebude.

Přidejte reakci

Přidat smajlík