Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2019 13:17
Meli

XXX.XXX.129.138

Dobrý den, prosím o radu. Zakoupili jsme od majitele dvoumetrovou krajtu. Druhý den ráno jsme si všimli broučků pod šupinami, asi roztoči. Po komunikaci s veterinářem a pročtení webu zvítězil Frontline. Po postřiku se stavěla, uhýbala a sycela. Utekla nám na postel, tak se bojim, zda si to nešetřila a zda jsem ji navic nezničila dosavadní krotkost. Teď je v teráriu, trochu netečná a pri Dotyku syčí. Prý ji krmili před čtrnácti dny, tepelné svícení má. Zatím jsme ji neomyvali. Jak dlouho se má nechat neoplachnuta, bez substrátu? Musí se opakovat?

Neregistrovaný uživatel

17.9.2019 13:56
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.33.228

Meli napsal(a):
Dobrý den, prosím o radu. Zakoupili jsme od majitele dvoumetrovou krajtu. Druhý den ráno jsme si všimli broučků pod šupinami, asi roztoči. Po komunikaci s veterinářem a pročtení webu zvítězil Frontline. Po postřiku se stavěla, uhýbala a sycela. Utekla nám na postel, tak se bojim, zda si to nešetřila a zda jsem ji navic nezničila dosavadní krotkost. Teď je v teráriu, trochu netečná a pri Dotyku syčí. Prý ji krmili před čtrnácti dny, tepelné svícení má. Zatím jsme ji neomyvali. Jak dlouho se má nechat neoplachnuta, bez substrátu? Musí se opakovat?

Nechat aspon 24h brz vody. Bez substratu na ubrouskach ci novinach minimalne dva mesice. Po trech tydnech postrik opakovat. Neoplachovat to z ni vubec. Lepsi je nastrikat frontlime na hadrik a tim dujladne otrit celeho hada. Hadrik musi byt promoceny. Je to lepsi jak strikat primo. Hadovi to nevadi oak nijak vic nez bezna manipulace. Ja krmim tyden po postriku

17.9.2019 15:55
Meli

XXX.XXX.129.138

Moc Vám děkuji. Ještě jsem četla o info SHIELD, může se?

Přidejte reakci

Přidat smajlík