Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.9.2019 18:02
Mikuláš Dočkal

XXX.XXX.181.136

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jaký plaz by mohl žít s gekonem obrovským

20.9.2019 21:33
Pandinus

XXX.XXX.234.115

Mikuláš Dočkal napsal(a):
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jaký plaz by mohl žít s gekonem obrovským

Nic, nekombinovat. Ideální je chov v páru a tedy další gekon obrovský.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2019 10:59

Jestli chcete udělat radost gekonům tak jim pořiďte Lepidodactylus lugubris, budou moc spokojení

Daverino529

3.1.2020 10:21
Daverino529

XXX.XXX.110.130

Já jsem měl například pár g. obrovských s leguánem a v pohodě se snesli. Leguán si dělal svoje a gekoni se zdržovali hlavně nahoře.

4.1.2020 14:41
alha

XXX.XXX.92.17

jojo gekáči jsou ideální společenský zvířátka
mladýho plonk samce jsem z nouze dal ke skupině dospělých C. irianyajensis, dokud byli dvakrát větší než on, tak pohoda...ale jak se mu tam dařilo, vyrostl z něho pěknej macho a všem cyrťoušům na oplátku ukousal ocasy , potom putoval do opravdu velkého tera k páru V.macreii- víc jak rok idylka pokud byl zalezlej v korkové rouře a ven lezl až v noci. jenže pak se mu zachtělo výhřevu pod uvéčkem... dlouho se na něho modráci jen tak koukali...až najednou hroznej bugr a velká přetahovaná...a jakej byl.

4.1.2020 15:17

Nejlepší je nic nekombinovat a člověk to má nejjednodušší

6.1.2020 23:12
Pandinus

XXX.XXX.139.58

alha napsal(a):
jojo gekáči jsou ideální společenský zvířátka
mladýho plonk samce jsem z nouze dal ke skupině dospělých C. irianyajensis, dokud byli dvakrát větší než on, tak pohoda...ale jak se mu tam dařilo, vyrostl z něho pěknej macho a všem cyrťoušům na oplátku ukousal ocasy , potom putoval do opravdu velkého tera k páru V.macreii- víc jak rok idylka pokud byl zalezlej v korkové rouře a ven lezl až v noci. jenže pak se mu zachtělo výhřevu pod uvéčkem... dlouho se na něho modráci jen tak koukali...až najednou hroznej bugr a velká přetahovaná...a jakej byl.

Snad se nepletu, že to psal pan Hlavička, že mu gekáči žrali ve společném teráriu čerstvě vylíhlé želvy (Cuora flavomarginata)

Přidejte reakci

Přidat smajlík