Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dendroaspis

21.9.2019 20:08
Dendroaspis

XXX.XXX.120.146

Zdar vespolek,

má někdo prosím kontakt na ověřeného chovatele, případně info, kde by se dal sehnat nějaký kus z výše uvedených?

Plánuji obnovit chov a k mému nemilému zjištění, se během 12 let, co hady nechovám, očividně vytratily z chovů tyto čisté formy a téměř nelze sehnat jiné, než barevné mutanty, nebo špinavce z incestních odchovů..

Díky za jakékoliv přínosné informace

Neregistrovaný uživatel

21.9.2019 20:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.143

Miro jurasevsky ma ted vrh surinamu.
V zahraničí s predavkou na hammu se daj sehnat v klidu. Ale levne to neni

Dendroaspis

22.9.2019 21:57
Dendroaspis

XXX.XXX.21.114

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Miro jurasevsky ma ted vrh surinamu.
V zahraničí s predavkou na hammu se daj sehnat v klidu. Ale levne to neni

Diky za info, nejaky kontakt na Mira? Ja koukal na google a co se tyka treba peruancu, coz je idealni, mnou nejvice zadana forma, nenasel jsem v EU nic, co by naznacovalo dostupnost proverenych kusu s moznosti odberu/dopravy do CR.. otazkou druhou je, co povazujes za "levne to neni". Ja tak nejak pocitam s vyssi cenou, ale rad bych mel jistotu nepribuznosti rodicu a idealne aby byli rozdilneho stari.. (a rad bych mlade a nasledne si je vypiplal k dospelosti a uspesnym snuskam) at si mysli kdo chce, co chce... chapu pohnutky chovatelu barevnych mutaci, ale ja bych chtel ciste red tail boas, protoze.. jednou jsem je mel a od te doby je miluju.. a rad bych mel neco, co bude skutecne takove, jak to priroda stvorila a jak se to v prirode samo tvori- bez zasahu cloveka do potencialnich barevnych mutaci a za ucelem zisku, nebo za ucelem vytvoreni nejake exkluzivni kresby/barvy..Nechci tim ani spinit chovatele techto barevnych forem, nektere jsou vazne nadherne..ale mam to jinak.

Jeste jednou diky za konstruktivni info

23.9.2019 18:06
tupinambis

XXX.XXX.226.124

Ahoj.
Zkus tady je a nebo byla Guyana , případně se domluvíš co by bylo možné.
.
http://www.mendl.ji.cz/index.php

29.10.2019 15:40
Silegy

XXX.XXX.119.54

Tak jsem zrovna narazil na tohle, hned jsem si vzpomněl.
https://www.triasreptiles.com/abgabe-available/boa-c-constrictor/2019-h-e-st%C3%B6ckl/

Přidejte reakci

Přidat smajlík