Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.11.2019 01:21
lenacia

XXX.XXX.211.203

dobrý den,
už více jak týden bezradně hledám uteklou krajtu.
Problém je, že z důvodu stěhování a tak ji mám v jiném bytě než momentálně sem.
Nevím jak se to stalo, protože zámek byl normálně nandaný a zamklý, nicméně mi ta hadicová Houdini utekla.
Už sem prošla všude, plazila jsem se po celém bytě, vyklidila skříně a všechno, ale krajta prostě nikde...
Problém je, že jsem velice omezená v hledání, potebovala bych se tam jednoduše řečeno nastěhovat zpátky a hledat, případně přistoupit k jinému řešení jak ji třeba vylákat.
Problém je, že v současném bydlení jsem sama a mám kočku. Britskou modrou, je průměrně veliká, prostě běžná gaučová kočka. A tu samozřejmě nemůžu nechat několik dní samotnou v domě (každodenní přesouvání se není kvůli vzdálenosti možné- 25km bez přímé dopravy a jsem bez auta a nemohu ji nikomu svěřit).
má otázka je, zda by bylo bezpečné vzít kočku do bytu, kde je uteklý had.Jestli jí neublíží. Je to pythonka, takže je vcelku maličká, celý život baští jenom myšky. Samozřejmě musím jezdit do práce a dělám přes noc dvanáctky, takže se bojím ji tam nechávat samotnou tu kočku.

A dále zda nemáte nějaké tipy jak by se dala hadice třeba vylákat, nebo jak ste třeba v případě útěku postupovali vy, kde by se obvykle mohla nacházet a tak. Už mi docházejí nápady kam se podívat a jak ji zkusit najít.
Máme byt 4+1 pls WC a koupelna, a v době útěku byly samozřejmě všechny dveře dokořán a terárko mám vpodstatě za dveřmi.

5.12.2019 06:39
Machmatej

XXX.XXX.232.34

Ahoj
Ještě jednou prohledej terárium, protože pokud byl zámek nasazen tak je nesmysl aby utekla
Hledej u zdrojů tepla a kočku radši ne
V teráriu hledej jestli není zahrabana nebo za terárium.
Hlavně hledej v tesnych místech mají rádi pocit bezpečí

5.12.2019 14:01
lenacia

XXX.XXX.211.203

v terárku určitě není to sem fakt prohabala kompletně celé...
Prolezla jsem a prosvítla všude kam jsem se dostala, ale jsou tu místa za skříněmi kam nedohlédu, nedosáhnu a nemám šanci ani tak obrovké skříně odtáhnout :/...

7.12.2019 15:05
fikovnice

XXX.XXX.135.11

lenacia napsal(a):
Prolezla jsem a prosvítla všude kam jsem se dostala, ale jsou tu místa za skříněmi kam nedohlédu, nedosáhnu a nemám šanci ani tak obrovké skříně odtáhnout :/...

To není možné za ty skříně aspoň posvítit?

Uživatel s deaktivovaným účtem

7.12.2019 16:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

lenacia napsal(a):

...kdysi mně utekla krajta a vecpala se pod knihovnu, vyčenichaly jí kočky, které u ní seděly a koukali upřeně na ni.....knihovnu jsme tehdy museli demontovat.........ale bez toho označení kočkami bych jí v životě asi nenašla, doteď nechápu jak se tam mohla vejít respektive vůbec dostat.....

8.12.2019 00:57
lenacia

XXX.XXX.173.31

fikovnice napsal(a):
To není možné za ty skříně aspoň posvítit?

no nedosvítí o až úplně do zadu no

Přidejte reakci

Přidat smajlík