Uživatel s deaktivovaným účtem

Poradíte mi niaku stránku alebo chovateľa kde sa dajú kúpiť tieto zvierata : Dracaena guianensis
Lanthanotus borneensis
Shinisaurus crocodilurus
Za odpoved ďakujem.
Abronia

XXX.XXX.234.167
1.) Dracaena? Pocitaj s terariom 2.5-3m dlhym vidna nadrz, ..filtracia! Nieco ako maly sklenik. Je to velke zviera.
2.)
Lanthanotus- mlada viem, no pocitaj cenou 1.1 okolo 4000-5000e, 0.2 okolo 3.500e!
A hlavne cim to budes krmit!? Zere to zizaly, ale nie tie z rybarskych potrieb.
3.)
Shinusaurus- su, no cites 1, za 1000e by uz mohol byt par..
napsal(a):
Poradíte mi niaku stránku alebo chovateľa kde sa dajú kúpiť tieto zvierata : Dracaena guianensis
Lanthanotus borneensis
Shinisaurus crocodilurus
Za odpoved ďakujem.
Zdravím.
Dracaena guianensis-- můžete v případě zájmu napsat na můj e-mail.
Lanthanotusky no v EU jsou občas- sice nejsou na seznamu ale doporučuji se nejdříve informovat na příslušném úřadě co je a co není možné země původu mají zákaz obchodu -B-I-i ( to i s ohledem na cenu zvířat)
Shinisaurus zde to platí obzvlášt !! -A-I-- cena legál by neměla " být stanovena na 90% je to kategorie nekomerční "
Abronia

XXX.XXX.234.220
"Shinisaurus zde to platí obzvlášt !! -A-I-- cena legál by neměla " být stanovena na 90% je to kategorie nekomerční ".
Toto nam preloz do jasnej reci, esperanto neovladame.. 😂
Mlafldata odchov cca 250-300eur, s citesom, 0.0.1.
CCa 1-2r pary, odchov okolo 900-1000eur.
Abronia
napsal(a):
"Shinisaurus zde to platí obzvlášt !! -A-I-- cena legál by neměla " být stanovena na 90% je to kategorie nekomerční ".
Toto nam preloz do jasnej reci, esperanto neovladame.. 😂
Mlafldata odchov cca 250-300eur, s citesom, 0.0.1.
CCa 1-2r pary, odchov okolo 900-1000eur.
Číst ovládáš ?
.
(c) a Management Authority of the State of import is satisfied that the specimen is not to be used for primarily commercial purposes
.
Neříkám že to po EU není možné ! jen je třeba se informovat na příslušném úřadě kam spadáš--- nic víc nic mín
Abronia

XXX.XXX.234.207
tupinambis
napsal(a):
Číst ovládáš ?
.
(c) a Management Authority of the State of import is satisfied that the specimen is not to be used for primarily commercial purposes
.
Neříkám že to po EU není možné ! jen je třeba se informovat na příslušném úřadě kam spadáš--- nic víc nic mín
Citat viem, no ty vypisujes bludy! A prekladas bludy. Neviem o com trepes, no dobre...Cena je stanovena vzdy pri predaji a neviem kde sa ma ist o com informovat? Dostane cites1, zlty na burze a registruje zvierata. Trepes od veci a prd tomu rozumies.
"Nie je urcite na komercny predaj", znamena nasledovne: V ich krajine nieje urceny obchodnikom, vyvozcom,..! Cites chrani zvierata v krajine vyskytu. Ten saxl pyta na zvierata u nas. Snad nepojde ich z Ciny vyvazat , ked je ich olna burza.
Zaklad ze pises, aj ked nevies o com.
Citat viem,-- tak o tom nejsem přesvědčen .
Dobrá do třetice---nikde nepíšu že to není možné !!!!
.
Cites chrani zvierata v krajine vyskytu.= souhlas ale zároveň třeba nastudovat i druhou stranu a to---- co platí v každé zemi ta si určuje svá vlastní pravidla.
.
Bavím se stále o CITES -A ( I) !!---- nevím teda co je-- ked je ich olna burza.
Ale co tě ještě asi nedochází je--že ti spousta chovatelů zvířat CITES A (I) docela poděkuje za prohlášení na veřejné diskusi .
.
Zaklad ze pises, aj ked nevies o com = můžeš si být jist, že vím o čem píši na 1000%.! U zvířat CITES A (I).

Ďakujem za odpovede.
Abronia

XXX.XXX.234.207
tupinambis
napsal(a):
Citat viem,-- tak o tom nejsem přesvědčen .
Dobrá do třetice---nikde nepíšu že to není možné !!!!
.
Cites chrani zvierata v krajine vyskytu.= souhlas ale zároveň třeba nastudovat i druhou stranu a to---- co platí v každé zemi ta si určuje svá vlastní pravidla.
.
Bavím se stále o CITES -A ( I) !!---- nevím teda co je-- ked je ich olna burza.
Ale co tě ještě asi nedochází je--že ti spousta chovatelů zvířat CITES A (I) docela poděkuje za prohlášení na veřejné diskusi .
.
Zaklad ze pises, aj ked nevies o com = můžeš si být jist, že vím o čem píši na 1000%.! U zvířat CITES A (I).
No si sa nasiel v preklepe? Bravo, typicky ...Zapoj mozog a zistis co to je! "Olna burza", ze by plna burza??? A ich teda burza je plna vacsinou..Cize netrep tu bludy, nic sa nemusi nikde informovat nikto. Bezny cites, od r.2019. Do teraz netrebalo k nim cites..uz je potrebny. Proste ich kupi za cenu aku akceptuje sam na burze, vezme papiere a ide domov..Ziadna veda.
Hras sa tu na premudreteho, no pises na jednoduchy dotaz uplne nezmysly! Kazdy si na nich da cenu aky chce, od 200e za mladata, po...Ty si mi vzorka..
Abronia
napsal(a):
No si sa nasiel v preklepe? Bravo, typicky ...Zapoj mozog a zistis co to je! "Olna burza", ze by plna burza??? A ich teda burza je plna vacsinou..Cize netrep tu bludy, nic sa nemusi nikde informovat nikto. Bezny cites, od r.2019. Do teraz netrebalo k nim cites..uz je potrebny. Proste ich kupi za cenu aku akceptuje sam na burze, vezme papiere a ide domov..Ziadna veda.
Hras sa tu na premudreteho, no pises na jednoduchy dotaz uplne nezmysly! Kazdy si na nich da cenu aky chce, od 200e za mladata, po...Ty si mi vzorka..
1-Překlepů tam máš jako ...
2.že to tak musím napsat --konečně si vyndej hlavu z ...
3. od začátku meleš jen o ceně a že jsou --tak zapoj mozek ty aspoň trochu.
.
4. Ani v jednom nepíšu že to není možné !!!!!!!! je koupit a cena no dej třeba 1 éčko nebo 100000 to mě je fuk ----- tady jde o to že to také čtou jiní co nejsou takoví borci jako ty ---jasné již konečně ???
Děkuji modum IF za korekci příspěvku
Slibuji že roky zde již radši nic nenapíši.
.
Jen pro ostatní proč píši --nejdříve se informovat--- Bavím se stále o zvířatech zařazených do CITES -A (I)
1.můžete dát na radu tak zvaného " prodejce " na burze--- a to ---- jednoduše to kup a jdi domů to je OK.
Těšit se ze zvířat nic s tím nedělat nikde se neregistrovat ani neptat až nastane situace že se příklad povede odchov --ták a co tet ----jsou desítky a desítky dotazů co jako mám tet dělat mám to a to -- no jasně musí na příslušný úřad.
2. A nebo je lepší nedat na různé " rady " a jít nebo napsat před koupí rovnou se zeptat za jakých podmínek atd. je to a to možné ?? žádný strach odpoví pokaždé a máte 100% jistotu že to či ono je možné----- vyhlášky , předpisy , doporučení se mění stále .
Samozřejmě asi není moc pravděpodobné že jaké koli zvíře CITES A (I) si bude kupovat laik no jeden neví .
.
Samozřejmě druhy a ceny stanovuje trh to u všeho i zde A (I) o tom se vůbec nebavím !.
Varanidae

XXX.XXX.234.227
tupinambis
napsal(a):
1-Překlepů tam máš jako ...
2.že to tak musím napsat --konečně si vyndej hlavu z ...
3. od začátku meleš jen o ceně a že jsou --tak zapoj mozek ty aspoň trochu.
.
4. Ani v jednom nepíšu že to není možné !!!!!!!! je koupit a cena no dej třeba 1 éčko nebo 100000 to mě je fuk ----- tady jde o to že to také čtou jiní co nejsou takoví borci jako ty ---jasné již konečně ???
Ja sa ale prikláňam na stranu kolegu. Veľa píšeš, no na strane druhej zamotávaš sa úplne sam do nezmyselných úvah.
Ďalej:
***Shinisaurus zde to platí obzvlášt !! -A-I-- cena legál by neměla " být stanovena na 90% je to kategorie nekomerční !***.
Cena legal by neměla byt stanovena na 90%..? Tak to fakt ani ja netuším o čo to tliachaš, a to chovam citesové zvierata z 1tky.
Dokonca vidím, že jediný mu on k veci a jeho otázke niečo presne napísal.
Ak najdes preklep aj u mňa, kľudne sa pri tom..

Pýtal som sa lebo kamarát má tieto zvierata. A neved mi povedať od koho ich kúpil.
Varanidae
napsal(a):
Ja sa ale prikláňam na stranu kolegu. Veľa píšeš, no na strane druhej zamotávaš sa úplne sam do nezmyselných úvah.
Ďalej:
***Shinisaurus zde to platí obzvlášt !! -A-I-- cena legál by neměla " být stanovena na 90% je to kategorie nekomerční !***.
Cena legal by neměla byt stanovena na 90%..? Tak to fakt ani ja netuším o čo to tliachaš, a to chovam citesové zvierata z 1tky.
Dokonca vidím, že jediný mu on k veci a jeho otázke niečo presne napísal.
Ak najdes preklep aj u mňa, kľudne sa pri tom..
Nic ve zlém !!!!
Ale opravdu jste mě pobavili
Co mu jako poradil ????? --- cenu kterou někde našel v inzertech ?
Nebo to " že jsou jich plné burzy " ? a stačí koupit a jít ??.
To jsou opravdu rady k nezaplacení a neptal se na to, to on asi dobře ví.
No na to byla také má reakce !! --jsou jich plné burzy- v době náběhu nového zákona který má již nyní spoustu pozměňovacích návrhů ohledně -chovu atd -- obzvláště kategorií A a I .
Tak to fakt je třeba ventilovat takové zprávy to zajisté chovatelé zde v CZ a pořadatelé burz ocení.
.
Pokud máte na Slovensku v tom --hokej a jednu velkou hrmu drmu tak to je vaše věc dělejte si tam co uznáte za vhodné ale píšete na - veřejnou diskusi do České republiky.
.
ps. nikdy jsem se o překlepy nezajímal a je mě to ukradené !!! ale v tomto případě to opravdu jinak nešlo -nyní to již je OK--- ale před tou korekcí to vypadalo spíše jako hodně zastaralý překladač
napsal(a):
Pýtal som sa lebo kamarát má tieto zvierata. A neved mi povedať od koho ich kúpil.
Tak stále platí co jsem již psal.
Pokud máte zájem tak.
Dracaena guianensis napište mě do e-mailu.
Pokud jde o-- Lanthanotus-- no pokud napíšete dám info.
A pro kamaráda co neví od koho je koupil máte návod jak jsem již několikrát psal--při troše dobré vůle a slušnosti informace získá. -- A----I---.

A kde nájdem váš e-mail?

Dobrý deň. Posiela ten e-mail.
andrejgoc2007@gmail.com
Abronia

XXX.XXX.234.148
tupinambis
napsal(a):
Nic ve zlém !!!!
Ale opravdu jste mě pobavili
Co mu jako poradil ????? --- cenu kterou někde našel v inzertech ?
Nebo to " že jsou jich plné burzy " ? a stačí koupit a jít ??.
To jsou opravdu rady k nezaplacení a neptal se na to, to on asi dobře ví.
No na to byla také má reakce !! --jsou jich plné burzy- v době náběhu nového zákona který má již nyní spoustu pozměňovacích návrhů ohledně -chovu atd -- obzvláště kategorií A a I .
Tak to fakt je třeba ventilovat takové zprávy to zajisté chovatelé zde v CZ a pořadatelé burz ocení.
.
Pokud máte na Slovensku v tom --hokej a jednu velkou hrmu drmu tak to je vaše věc dělejte si tam co uznáte za vhodné ale píšete na - veřejnou diskusi do České republiky.
.
ps. nikdy jsem se o překlepy nezajímal a je mě to ukradené !!! ale v tomto případě to opravdu jinak nešlo -nyní to již je OK--- ale před tou korekcí to vypadalo spíše jako hodně zastaralý překladač
A nepisal si nam, ze uz tu nikdy nenapises? A opat tu a mas 3 prispevky! Asi nevies slovensky, no preklep je v o..a to aj idiot a uplny vydedukuje z toho slova pointu! Ze ta tvoja inteligencia dalej nepusti, ja uz za to nemozem. A hlavne, ceske burzy tak upadli, ze uz nezaujimaju ani Cechov...Preto je cela CR/SK v Hamne, po Prahe behaju s prebytkami z Hammu, niektori aj to vzdali! Tolko k tym tvojim burzam v CR.
Asi kazdy aj blb vie, co s Citesom 1/A, registrovat. Dnes ver,never je era internetu a tam najdes za 3min vsetko,este aj tlaciva.
A ano,chce tieto druhy kupit, tipnem ho na zaciaticnika, ktory ked videl cenu vzdal to.
A zaver:
Za to ze ty pises bludy, ze lanthanotusy stoja 1.1 50.000Czk hovori za vsetko! O tvojej uplnej neznalosti trhu, ponuky..Pretoze pod 3500e ich proste nekupis..bezne su za 4 -4.500e, 1.1.
Tak o com tu tolko trepes? Ved zakladne poznatky nemas..Ako sa uz nehnevaj, no robis zo seba uplneho..
Za to ze ty pises bludy, ze lanthanotusy stoja 1.1 50.000Czk hovori za vsetko! O tvojej uplnej neznalosti trhu, ponuky..Pretoze pod 3500e ich proste nekupis..bezne su za 4 -4.500e, 1.1.
Tak o com tu tolko trepes? Ved zakladne poznatky nemas..Ako sa uz nehnevaj, no robis zo seba uplneho.
.
opravdu poslední--- no mám ten dojem , že každý máme zobrazenu jinou diskusi.Pane inteligente.