Block43

XXX.XXX.168.107
Dobrý den. Pročetl jsem plno diskuzi, ale nic mi neporadilo. Mám doma dva a půl měsíční agamu... Od začátku máme problém jídlem. Jediné co si sama veme je sarance a to pouze jedno za den. Ostatní hmyz ignoruje. Terárium teploty vše jak má být žárovka uvb vyhrevna i plnospektralni. Vyšetření na parazity negativní. Jsou dny kdy je plná energie všude běhá ale jsou dny kdy pouze leží s privrenyma očima a nevypadá vůbec "dobře" opravdu už nevím kde je chyba poslední dny jsem přešel na ruční krmení abych do něj něco vůbec dostal. Vím že je těžké radit takhle přes internet, ale za každou radu budu rád přece musí bejt způsob jak ji dát do kupy.
Block43

XXX.XXX.168.107
Machmatej
napsal(a):
No krmit agamu ručně jsem nikdy nezkoušel, ani neviděl a nemyslím si že je to dobrý nápad.
Pokud si 2.5 měsíční agama vezme jedni saranče zas takovy průser to není je to celkem v pohode.
A pište prosím konkrétní a přesně věci
Protože vaše věta vše jak má být nemusí být pravda
28 v chladném místě 44 pod vyhrevem. Plne spektrum v zarivce. Uvb a vyhrevna od ReptiPlanet. Hmyz už dávám do misky protože lovit se jí "nechce" sarance tak tak sežere když se dá před ní. A malé sarance ji přece nemůže stacit na celý den...