Agama škriabe na sklo, je spomalená, nezdá sa mi byt ok

Agama vousatá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

parker

27.1.2020 20:23
parker

XXX.XXX.219.162

Niekedy sa chova tak ako je v prilohe vo videu, zobudi sa este nie je rozsvietene a skriabe, potom rozvietim po chvili vyjde na 3 hodiny slni sa a zas zajde do jaskyne, cvrckov jedava (prestala jest zeleninu ovocie - ked jej necham v myske nezje to - po cca 3 hodinach aj tak zaleze do jaskynky). Pri loveni cvrckov je spomalenejsia ako predtym, casto jej ujdu a su tam aj 3 dni tie cvrcky kym ich zje...
Nevyprazdnuje sa, naposledy pred asi 2 tyzdnami, pritom jedla cvrckov relativne dost.

Celkovo je taka pomala malátna, napriklad dnes cely den skriabala, je spomalena a teraz asi 2 hodiny stoji na jedno mieste bez pohybu.

Inokedy zas vyjde von a skriabe non stop tak ako je vo videach, zacala to robit asi pred 2. mesiacmi ked sa mi pokazila ziarovka tak som dal na mesiac nahradnu 50W podovu a tusim vtedy to zacala robit (skriabat a spat vacsinu dna). Teraz ma 100W ziarovku. Je mozne ze pri tej 50w sa znizila teplota v terariu a zacala nejakym sposobom zimovat? Co dufam ze nie lebo je a nie je vyprazdnena. Vyprazdnila sa naposledy po 2 tyzdnoch (predtym 2 tyzdne nic cca).
Nejake flaky ani nejaky vizualne javy choroby nevidim ziadne.
Ak mate nejake otazky prosim pytajte sa.

Dakujem za akukolvek pomoc

Lolík007

3.2.2020 04:48
Lolík007

XXX.XXX.43.90

Jak začne hrabat a chce se schovat a přestane jíst je to jasný - Chce se zazimovat . Zhasni jí světla a přestaň krmit , taky jí uber teplotu v teráriu a nech jí klid ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík