Lindaaa

XXX.XXX.246.241
Dobry den , chtela bych jen vedet , jestli vlastnici gekončíka nočního když ho někdy berou ven jestli jim taky dělá infarkt svým skokem z celkem velke výšky 😬 moje "gekončice" mi nekdy sedi v klidu na rameni a najednou skoci dolu a ja se leknu jestli se ji nic nestalo ale dost se bojim ze skoci nebo spadne nejak spatne a neco se ji stane tak prosim se cgci zeptat jestli vam to taky delaji nebo ne
Předem děkuji za odpověď
Linda
Uživatel s deaktivovaným účtem

gekončíka není důvod brát ven, takhle se zabrání úrazům a vůbec, proč dávat gekončíka na rameno???
Gekončíci nejsou příliš dobře stavění na šplhání do velkých výšek, proto se stává, že neodhadnou vzdálenost a občas prostě "nakráčí" nebezpečně blízko ke kraji stolu nebo vaší ruky, pokud ho zrovna máte venku.
Občasné braní gekončíků na ruku samo o sobě nic špatného není, ale pokud vám připadá že vaše samička to špatně snáší nebo se o ni vyloženě bojíte, nejlepší řešení bude ji nechat v klidu uvnitř terka a vyndavat ji pouze v nutných případech, třeba při čistění nebo při přepravě k veterináři.
Anturiana

XXX.XXX.234.217
Lindaaa
napsal(a):
Dobry den , chtela bych jen vedet , jestli vlastnici gekončíka nočního když ho někdy berou ven jestli jim taky dělá infarkt svým skokem z celkem velke výšky 😬 moje "gekončice" mi nekdy sedi v klidu na rameni a najednou skoci dolu a ja se leknu jestli se ji nic nestalo ale dost se bojim ze skoci nebo spadne nejak spatne a neco se ji stane tak prosim se cgci zeptat jestli vam to taky delaji nebo ne
Předem děkuji za odpověď
Linda
A ty si dobra trumpeta! Skace, lebo chce uniknut zo sleho prostredia, stresu,..