Agresivní mládě hroznýše královského

Hroznýš královský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Saimon

4.3.2020 16:20
Saimon

XXX.XXX.60.228

Dobrý den, před pár dny jsem si pořídil mládě samečka hroznýše. Hned v den co jsem si ho dovezl domů byl ještě ok, nechal se přenést v klidu do boxu, nechal mě tam manipulovat s miskou a domečkem... Druhý den, než jsem mu dal 2 medvídky, to bylo v pořádku. Další den jsem jen prošel okolo boxu a hned má útočnou pozici a startuje po mě pres box. Nějaké tipy? Zatím se mi tohle u žádného hada nestalo. Děkuji.

4.3.2020 22:26
Pandinus

XXX.XXX.139.58

Saimon napsal(a):
Dobrý den, před pár dny jsem si pořídil mládě samečka hroznýše. Hned v den co jsem si ho dovezl domů byl ještě ok, nechal se přenést v klidu do boxu, nechal mě tam manipulovat s miskou a domečkem... Druhý den, než jsem mu dal 2 medvídky, to bylo v pořádku. Další den jsem jen prošel okolo boxu a hned má útočnou pozici a startuje po mě pres box. Nějaké tipy? Zatím se mi tohle u žádného hada nestalo. Děkuji.

Některá mláďata hroznýšů taková jsou a časem to většinu přejde. Stejně tak se objevují klidná zvířata, která v adultu "zdivočí". Jinak není dobrý nápad krmit mládě hned po dovozu domů, rozumnější je nakrmit po zhruba týdnu. Pokud jde o normální, zdravé mládě, mělo by zvládnout běhající myšku, holata by potkat ani nemělo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík