Jaké zvíře pořídit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2020 21:55
br.adam

XXX.XXX.32.33

Dobrý den,

Už delší dobou přemýšlím nad koupí nového zvířete, avšak mám nějaké požadavky a zatím mě nenapadl žádný druh, který by je splňoval a zalíbil se mi. Proto se obracím sem. Mám volné jedno cca 40l terrárium a jedno cca 50l akvárium, ideálně bych chtěl druh, kterému tyto rozměry postačí a nebudu muset kupovat novou nádrž. Také bych nechtěl nic hmyzožravého a hadi mě nikdy moc neuchvátili... Nebráním se ani zcela vodním druhům, obojživelníkům apod. Zkušenosti již mám s chovem agamy, želv, gekončíka a ocasatých obojživelníků, takže případně gekončík či axolotl padá Předem děkuji za návrhy

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2020 09:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

je to terárium opravdu terárium? Uvádíte v litrech

11.3.2020 10:26
br.adam

XXX.XXX.29.124

Ano opravdu je to terárium, nepamatuji si přesné rozměry, cca 45-50cm délka, raději jsem odhadl v litrech. Má zabudovanou ventilaci a posuvná dvířka.

12.3.2020 09:14
Machmatej

XXX.XXX.135.35

br.adam napsal(a):
Ano opravdu je to terárium, nepamatuji si přesné rozměry, cca 45-50cm délka, raději jsem odhadl v litrech. Má zabudovanou ventilaci a posuvná dvířka.

Je tak těžké to Tera změřit 🤦

12.3.2020 18:04
br.adam

XXX.XXX.29.124

Machmatej napsal(a):
Je tak těžké to Tera změřit 🤦

Je, protože ho nemám zrovna u sebe, je v jiném domě. Jen nevím, jestli je podstatné řešit, zda má na délku 45, nebo 50cm. Prostě je to terárko po gekončíkovi, které bylo na jeho velikost tak akorát

13.3.2020 09:01
Machmatej

XXX.XXX.135.35

br.adam napsal(a):
Je, protože ho nemám zrovna u sebe, je v jiném domě. Jen nevím, jestli je podstatné řešit, zda má na délku 45, nebo 50cm. Prostě je to terárko po gekončíkovi, které bylo na jeho velikost tak akorát

Tak to jo ale musíte uvádět věci na pravou míru

Přidejte reakci

Přidat smajlík