Prvomájová mláďata Epicrates cenchria alvarezi

Prodám Hroznýšovce duhového - 9 prcků, narozených 1. května. K odletu do sv...
DohodouPPavell
XXX.XXX.156.15
Dobrý den,
nevím už si moc rady, proto vyzkouším tuto formu, zda mi tu náhodou někdo neporadí. Mám 15 letého hroznýšovce duhového, od listopadu 2019 mi nechce žrát, a to jsem zkoušel malé potkany, velké potkany, samičky, samce, mrtvé, živé, vůbec na nic nereagoval a spíš to vypadalo, jako by se jim chtěl vyhnout. Už na začátku roku 2019 jeho intervaly mezi potkany se začaly různit, někdy snědl za měsíc, někdy za dva měsíce. Dále jsem u něj začal pozorovat, že si nedokáže při lezení pomoct koncem těla. Už se ani koncem těla nedokáže pořádně zachytit, ale pořád v něm má cit, při dotyku s ním hýbe. Na konci ledna jsem s ním byl u veterináře, který udělal rentgen, zda není poškozená páteř nebo nepůjde vidět něco jiného, co by to mohlo způsobovat. Na rentgenu nic nebylo, vše vypadalo normálně. Had dostal antibiotika a nějakou vitamínovou injekci dvakrát po sobě v rozmezí 2 týdnů. Bohužel to nezabralo a pan veterinář říkal, že mám čekat. Bojím se, ať hada zbytečně netrápím. Pokud by mi někdo dokázal poradit nebo dal kontakt na nějakého odborníka, byl bych velice vděčný.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.9.115
Dokud s tim hybe a zere a rapidne nehubne tak dobry. Muze mit poskozeny nervy jako mam ja u jedny retiky a to rentgen neukaze. A jedna hnusna věc. Je mu 15. Je proste starej. Resil byste hordi chuzi u 90letyho dedecka? Ano hadi se dožívají i vic ale zrovna cenchrie mezi ne moc nepatrej