Můj chameleon jemenský nechce žrát

Chameleon jemenský
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2020 17:30
Bulila

XXX.XXX.127.225

Dobrý den, chtěla bych se zeptat můj chameleon má 7 měsíců a je to holka nic nechce žrát už týden nežrala . Když ji narosím terárium tak pije. Jednou týdně podávám vitamíny s minerálama a se zvýšeným obsahem vápníku. Mám ji přímo od chovatelů . Má žárovku UVB 25W od Repriplanet daylight neodymium. když jsem si pořídila tak žrala jak oživot , ale Teď jí cvrček leze před obličejem ona se na něj dívá ale nesežere ho, už jsem jí taky dávala okurek a hrozny to jedla zkoušela jsem také červi a to jenom jednou teď jedla. někdy když je venku teplo jí dám ven do klece která je dírkovaná. Občas když je náš pes puštěný tak kolem chamíka Leze snažíš se k němu dostat nebo u něj sedí a jenom se na něj pořád dívá také se chamik často snaží dostat ven. Nevím co mám dělat poraďte mi prosím děkuji za každou radu.A také ho někdy přes noc nenechávám v teráriu ale na kvítku. Když se mu v teráriu svítí tak si zaleze na nějakou větev a tam spí.rosím Jednou denně.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2020 10:08

Keď mi môj gekon odmieta žrať tak vezmem cvrcka rozstrihnem mu brucho a priložíme mu to na ústa -hned sa potom rozozere

27.4.2020 10:20
Bulila

XXX.XXX.127.225

Děkuji za radu ale nefunguje. Můj chameleon vypadá takhle on umírá😭. Už se asi nic nedá dělat.

27.4.2020 10:22

To mi je ľúto

Přidejte reakci

Přidat smajlík