Healy

XXX.XXX.41.246
Dobrý den po dlouhém přemlouvání jsem si pořídil hroznýše královského jen jsem někde na internetu nenašel jak se určí barvy respektive asi tipy mohl by mi zde někdo poradit děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.65
Obycejny mix klasik bez určitého puvodu. Ldyby to byla nejaka mutace chovatel vam to sdeli pri prodeji neb by to zvysilo cenu
Healy

XXX.XXX.12.103
A mohu se zeptat nevíte exˇiaruje o jejich mutacích nějaká kniha nebo tak něco kdybych se o tom chtěl dozvědět víc
Dobrý deň, chcem sa spýtať či vie niekto aké je to sfarbenie. Ďakujem veľmi pekne za akékoľvek odpovede.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.173
Pandinus
napsal(a):
Lidově se označují jako albino, v reálu jde o amelano.
Jako amelano se tomu rika jen u uzovek vse ostatni jsou albini. Ani nej chovatele boa albinum nerikaj amelano boa
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Pandinus
napsal(a):
Jistě, vždyť jsem to napsal. Že tomu tak lidově říkáme ale neznamená, že jde o albina. Geneticky jsou to amelanická zvířata
A jak teda vypada albin u hadu a jakej je rozdil mezi albinem a amelanem?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Pandinus
napsal(a):
Albín nemá v srsti, kůži či peří žádný pigment. Amelanici naproti tomu postrádají "pouze" melanin.
Tak sem s fotkou albina. Docela by me zajimala jak vypada hadi albin
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Nemyslim to jako rypani ale zajem. Neb dle toho jak to pisete u hadu albini temer neexistuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Pandinus
napsal(a):
To je klidně možné. Já jen poukázal na to co nazýváme albinem bývají zvířata bez melaninu. Ten název se vžil a zlidověl. Genetiku jsem nevymyslel, nejsem jeji autor.
No u vsech zvirat existuji albini. Pravda u nekterych druhu cisty albin hned umira viz kone. Protp se ptam kde jsou albini u hadu? Leucistici ani blizzardi ani jine superformy to nejsou.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No u vsech zvirat existuji albini. Pravda u nekterych druhu cisty albin hned umira viz kone. Protp se ptam kde jsou albini u hadu? Leucistici ani blizzardi ani jine superformy to nejsou.
Jasné. Třeba snow je pořád víc "albino" než klasický sharp nebo kahl. Tam už chybí další pigment
Dobrý deň, zaobstarala som si boa constrictor samičku a bolo mi povedané, že to je mutácia Albino Sharp. Je to pravda? Ďakujem.
Axyd
napsal(a):
Toto je boa constrictor imperátor pos SuperSunglov sharp
Toto je boa constrictor imperátor pos SuperSunglov sharp
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.35.23
A proc sem cpete fotky subglow coz je kapku jinej gen nez jen albin? Navic to na nekterych foto od vas sunglow nejsou. Vim ci jsou to hadi a vim ze dotycny se obcas mezi albinem a sunglowem sekne. Coz se nedivim blbe se to poznava u nekterych prcku.