Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.173
Prckove budou albino, sunglow, het albino a dh sunglow (hypo/salmon het albino) ceny ppcotejte max trojku za mlade a tp jen v pripade velkeho stesti a uzasnych barev a samozrejme jen u sunglow hetky jsou za nula prd. Neni zajem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.17.63
No idealne neco s dominantnim genem co ma hetero na albino nebo je to primo v albinu. Treba keltic het albino, jungle het albino apod. Pozor aby to byla take sharp linie. Existuji i dalsi ale to by vam se sharpem neudelalo nic zajimaveho.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.31.173
Jedine co lze jeste mit treba neco v bwc a to sparit s albinem. Paradigmy byvaji vetsinou na pohled zajimave.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Ne fuj. Paradigma je vizuelne rozpoznatelny od obyc hroznysu a znamena to ze je na milion procent hetero (cili nositelem genu) bwc i sharp. Cili t+ a t- albino genu. Parahet znamená ze je het bud na bwc nebo na shar ale ne na oboji.
To co pisete je jungle ktery ma jen 66% pravdepodobnost ze je hetero na bwc nebo na sharpa. Takze nemusi byt hetero ani na jedno vubec. Musi se overit chovem. Za me zbytecny risk. 50%het blood znamena 50% pravdwpodobnost ze je nositel genu blood. Taktez ho mit vubec nemusí. Ciste paradigmy odchovaval pan Frantisek Drizdal. A z paradigmy samice mel letos mlade nekdo. Pan Hajek? Ted nevim. Byl ukazany vrh ve skupine na fb Hroznys Královský. Paraglow tu mela jeste slecna pangracova ale ty mam oba ja. A pak hejno parahetu. A to ji tam jeste neco zustalo myslim ale asi jen v motley a to je myslim 10tis nebo neco malo pod.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.243
Ale to jsou zvirata kde je to jasne a 100%
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.155
No pokid chcete k albince neco zajimavejsiho jak albiny v nejakem vzoru pripravte si 10-20tis. K cisty albince bych jq osobne dala treba aby vas to nezruinovalo jungla het albino, keltik het albino. Pokid touzite po lepsim rudolf kriz ma ted mlade prcky keltik img het albino sharp. Cenna bude vyssi ale s albinou vam vypadne img albino keltik a to uz je slusne. Zalezi proste dost na financích
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.155
Dobrá genetika to bude ale jen pokid to klapne a hetero fakt bude coz vubec ale vubec neni jiste