Čo do terária, aký druh plaza?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2020 20:37
Valentko

XXX.XXX.100.59

Dobrý deň, keď som bol na našej povale tak som našiel akvárium ktoré kebyže sa na vrchu vymení sklo za pletivo tak by sa tam dal chovať nejaký plaz. Rozmery sú 68x25x30 (dxšxv). A preto sa vás chcem spytať spytať že aký druh plaza by sa tam vošiel. Za vaše rady ďakujem.

3.7.2020 11:06
sharingan

XXX.XXX.186.2

Zdravím. Takhle to nechodí. Nejdřív si zjistím, který druh/y plaza by mě zajímaly, pak zjišťuju, jak a jestli se mi kam vejde.
Jinak Váš dotaz totiž vyznívá jako "mám garáž tak a tak velkou, jaké auto si tam mám pořídit"?

3.7.2020 12:51
nuty

XXX.XXX.208.177

sharingan napsal(a):
Zdravím. Takhle to nechodí. Nejdřív si zjistím, který druh/y plaza by mě zajímaly, pak zjišťuju, jak a jestli se mi kam vejde.
Jinak Váš dotaz totiž vyznívá jako "mám garáž tak a tak velkou, jaké auto si tam mám pořídit"?

Přirovnání sedí .Ten systém akvárko s pletivem z vrchu se moc nedoporučuje,protože je tam špatná cirkulace vzduchu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.7.2020 09:38
Uživatel s deaktivovaným účtem

Valentko napsal(a):
Dobrý deň, keď som bol na našej povale tak som našiel akvárium ktoré kebyže sa na vrchu vymení sklo za pletivo tak by sa tam dal chovať nejaký plaz. Rozmery sú 68x25x30 (dxšxv). A preto sa vás chcem spytať spytať že aký druh plaza by sa tam vošiel. Za vaše rady ďakujem.

Ako už napísali predo mnou To čo opisujes nie je terarium
Terariumk ma aspoň 2 vetracie otvory jeden v hornej a druhý v dolnej casti terária,dalej ma otváranie z predu a nie z vrchu
Ale ak predsa chceš niečo teraríjne tak asi iba nejaké achatiny,možno nejaký malý nenáročný druh kraba
Ale ak nie je puknute preco z toho neurobíš malé pekne zarastene akvárium s krevetami , a možno nejakými endlerkami

8.7.2020 13:25
Valentko

XXX.XXX.100.59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ako už napísali predo mnou To čo opisujes nie je terarium
Terariumk ma aspoň 2 vetracie otvory jeden v hornej a druhý v dolnej casti terária,dalej ma otváranie z predu a nie z vrchu
Ale ak predsa chceš niečo teraríjne tak asi iba nejaké achatiny,možno nejaký malý nenáročný druh kraba
Ale ak nie je puknute preco z toho neurobíš malé pekne zarastene akvárium s krevetami , a možno nejakými endlerkami

Akvárium už máme. V tomto akvárium co som tam nasiel aj v tom voľakedy boli ryby. Neskôr ho nahradilo väčšie akvárium. To s tým teráriom to som písal čisto teoreticky kebyže sa v budúcnosti tam možno rozhodnem nieco chovať že čo by s a tam vošlo. A je pravda že tam by bol asi problém s vetraním takže z toho vyplýva že sa budem venovať iba mojim papagájom a ostatným zvieratám čo doma máme. Prajem pekný deň.

Hladamjastericu

24.5.2022 16:10
Hladamjastericu

XXX.XXX.148.101

Dobrý den chtel bych začíť s chovem ješterek ale nemáme moc místa.jenom tak na terárium 30-50cm celku 30 cm šířky a 30-50cm výšky

Přidejte reakci

Přidat smajlík