Ploskorep fantastický (Leaf tailed gecko , Uroplatus phantasticus) - dostupnost v ČR

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2020 21:02
kolben

XXX.XXX.40.52

Dobrý den , chci se zeptat jak je to s dostupností tohoto krásného gekona na našem území , zda už jsou zde chovatele kteří mají odchovy . Nebo pokud jediná cesta jak tohoto gekona získat je přes dovoz .Za veškeré informace předem díky .

HadarS

6.8.2020 22:24
HadarS

XXX.XXX.127.96

Cize nemas skusenosti ziadne s tymto.., tak na tento druh zabudni zatial urcite! Niesu vôbec vhodné pre zaciatocnikov..

6.8.2020 22:26
kolben

XXX.XXX.40.52

Gekony mám, ale zajímá mě dostupnost tohoto druhu v ČR, a se složitosti chovu tohoto jedince jsem obeznámen. Každopádně díky za reakci

HadarS

7.8.2020 10:29
HadarS

XXX.XXX.234.225

kolben napsal(a):
Gekony mám, ale zajímá mě dostupnost tohoto druhu v ČR, a se složitosti chovu tohoto jedince jsem obeznámen. Každopádně díky za reakci

Mas gekony?Super, A? To z teba nerobi skuseneho chovatela este. A podla dotazu si naozaj zaciatocnik, co je fajn, no preco skakat rovno na uroplatov a dokonca na tento druh..?
Ako píšem, urcite sa im vyhni oblukom!
Nizke teploty cez den, nocne poklesy a to vyrazne,..
Druh, ktory pada aj skusenym chovatelom. A dostupne su, pre teba to su fakt vyhodene peniaze.. Cena byde atakovat hranicu 800eur a vuac urcite...

Sonyczek

26.2.2023 06:56
Sonyczek

XXX.XXX.105.59

Cena se pohybuje od 300 dolarů

Přidejte reakci

Přidat smajlík