Nshdkdb

XXX.XXX.8.196
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit? Chodíme už 14 dní k veterinářce se želvou nádhernou. Má oteklé obě oči. Dostávala antibiotika a výživu protože nechtěla jist. Každopádně teď už ji a jezdíme už "jen" na injekce výživy. Želva má už 22 let, je velká a nikdy jsme s ní žádné problémy neměli. Ale jeto už strašně dlouho.
Nevíme co dál a lékařka nejspíš taky ne. Oči ne a ne splasknout.
Máte někdo nějaký typ, prosím pěkně.
Děkuji za jakoukoli radu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nshdkdb
napsal(a):
Dobrý den,
mohl by mi někdo poradit? Chodíme už 14 dní k veterinářce se želvou nádhernou. Má oteklé obě oči. Dostávala antibiotika a výživu protože nechtěla jist. Každopádně teď už ji a jezdíme už "jen" na injekce výživy. Želva má už 22 let, je velká a nikdy jsme s ní žádné problémy neměli. Ale jeto už strašně dlouho.
Najít veta - odborníka na plazy. Na VFU v Brně je klinika. Jestli to máte daleko, zkuste poslat mail s popisem situace a fotkou.
Nshdkdb
napsal(a):
Dobrý den,
Samozvaná aplikace ATB "obyčejným" veterinářem nemusí být kolikrát ku prospěchu. Nepíšete podmínky chovu, čím krmíte, co se změnilo za poslední dobu. Taky nerozumím tomu, co jsou injekce výživy. Ty oči jsou oteklé přičemž je želva normálně otevírá, nebo se tím myslí oči sice oteklé, ale zavřené, zalepené a z tohoto důvodu želva nežere??? Co používáte za žárovku nebo jiný zdroj osvětlení?