Uživatel s deaktivovaným účtem

Popíšte viac o terarku ako často rosite,rozmery.....aj o chamikovi lebo ,,mlade" je dosť neurčité,čím ho krmite......, každopádne by som asi najprv skúsil to co robím vždy keď my gekon odmieta krmivo,chyťte cvrcka(svaba,Saranca...),a rozstrihnite mu brucho,môj gekon nikdy neodolá ,, vôní" vnútornosti,aj keď samozrejme nemôžme porovnávať chamika s gekon ,no myslim že sa pokus to stojí
Terárium 80x60x40, větve, umělé listy, rosím jednou denně, dneska se poprvé co jsem ho viděla napil z pipety, jinak tam má i mističku s vodou. Krmím malinkými cvrčky, nebo spíše to zkouším, tak 3x denně, zatím nic, ani půlka cvrčka, zkoušela jsem i přiložit mu to na čumák, nic. Chamík má asi 6-7 cm. To je jediné co k němu asi řeknu.
tohleť je na širokorosáhlé diskuze můj chameleon je ještě miminko a taky mi občas nejí je to v pohodě žádný strach skuste zavřít chamika do prázdné přenosky a dejte mu tam cvrčka volně pobíhat a nechte ho tam pár minut jestly nezabare tak skuste zmněnu stravy
a nebo to také může bít také ucpanéma střevama popalením nebo odřením jazyke ale to uš bych nechal na veterynáři
al.svaton.zn@gmail.com
napsal(a):
tohleť je na širokorosáhlé diskuze můj chameleon je ještě miminko a taky mi občas nejí je to v pohodě žádný strach skuste zavřít chamika do prázdné přenosky a dejte mu tam cvrčka volně pobíhat a nechte ho tam pár minut jestly nezabare tak skuste zmněnu stravy
a nebo to také může bít také ucpanéma střevama popalením nebo odřením jazyke ale to uš bych nechal na veterynáři
Pardon ale ta červená vlnovka pod psaným textem znamená že něco není úplně v pořádku.