Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Disesterum

30.9.2020 22:09
Disesterum

XXX.XXX.59.231

Zdravím,

už je to 6 dní a chameleon mi stále nežere. Je to asi roční samice, kterou mám doma necelý měsíc. Za celou dobu problém nebyl. Jedla 3-5 švábů, 2x týdně jsem obalila hmyz ve vitamínu a dala mu ho. Jenže když jsem na den odešla a měl mu dát nažrat někdo jiný, přestala úplně. Teplotu v teráriu má kolem 22-26°C, pod světlem 30°C, pije každý den, normálně leze po větvích i listech, když ho vytáhnu, místo na jiné rostliny si vyleze na mě a usne (stává se to pokaždé, když ho vytáhnu).
Když jsem hledala příčiny nežravosti... Prý za to může stres, ale i za tu chvíli, kdy ho mám, neměla problém. Barvou je stále světlá, jen pod světlem ztmavne.
Došli mi už nápady, jestli někdo by věděl, jaká by mohla být příčina, budu ráda za jakoukoliv radu...

30.12.2020 12:24
al.svaton.zn@gmail.com

XXX.XXX.168.147

tohleť je na širokorosáhlé diskuze můj chameleon je ještě miminko a taky mi občas nejí je to v pohodě žádný strach skuste zavřít chamika do prázdné přenosky a dejte mu tam cvrčka volně pobíhat a nechte ho tam pár minut jestly nezabare tak skuste zmněnu stravy
a nebo to také může bít také ucpanéma střevama popalením nebo odřením jazyke ale to uš bych nechal na veterynáři

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.12.2020 12:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

al.svaton.zn@gmail.com napsal(a):
tohleť je na širokorosáhlé diskuze můj chameleon je ještě miminko a taky mi občas nejí je to v pohodě žádný strach skuste zavřít chamika do prázdné přenosky a dejte mu tam cvrčka volně pobíhat a nechte ho tam pár minut jestly nezabare tak skuste zmněnu stravy
a nebo to také může bít také ucpanéma střevama popalením nebo odřením jazyke ale to uš bych nechal na veterynáři

...a vy zkuste udělat něco s tou češtinou, to se fakt nedá, chapu překlepy, ale toto jsou hrubky nejhoršího kalibru....

Přidejte reakci

Přidat smajlík