Terárium s mříží a otvory na kabel nahoře - jak tam dostat lampu (jakou)?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Gissa

14.10.2020 13:28
Gissa

XXX.XXX.51.190

Chtěla bych se zeptat - zakoupila jsem terárium, která má v horním skle větrací mřížku a v ní dva otvory na prostrčení kabelu. Kde mohu ale koupit lampu, kde půjde kabel odpojit, prostrčit otvorem a zase připojit? Nemohu nic takového najít. Otvor má průměr tak 5 mm. Děkuji

14.10.2020 22:50
sharingan

XXX.XXX.162.30

Zdravím, asi bych uvažoval o sestavení vlastní "lampy" - kabel do zásuvky, objímka, žárovka, popř. stínidlo (např. keramický květináč). Tam je pak prostrčení bez problému, a dle popisu terária bylo nejspíš i toto původním řešením.

Gissa

15.10.2020 06:28
Gissa

XXX.XXX.51.190

sharingan napsal(a):
Zdravím, asi bych uvažoval o sestavení vlastní "lampy" - kabel do zásuvky, objímka, žárovka, popř. stínidlo (např. keramický květináč). Tam je pak prostrčení bez problému, a dle popisu terária bylo nejspíš i toto původním řešením.

Ale to pak bude viset na tom kabelu, což mi přijde dost nepraktické. Někdo to lepil nahoru, to stínítko, ale já to rozhodně k větrací mřížce lepit nechci..

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.10.2020 15:51
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mně zase přijde nepraktické to lepit, všude mi to takhle visí a nemůžu si stěžovat

17.10.2020 00:18
zdenos

XXX.XXX.37.246

Já osobně to mám tak, že mám taky lampy "home made", ale aby nevisely za kabel, protože jsem tomu taky moc nevěřil, vzhledem k tomu, že moji hadi dříve docela rádi po kabelu šplhali, tak jsem to vyřešil tak, že jsem k objímce připevnil řetízek, který to drží, visí to na něm a kabel je nezatížený. V případě zájmu vyfotím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík