Terárium s mříží a otvory na kabel nahoře - jak tam dostat lampu (jakou)?
Gissa

XXX.XXX.51.190
Chtěla bych se zeptat - zakoupila jsem terárium, která má v horním skle větrací mřížku a v ní dva otvory na prostrčení kabelu. Kde mohu ale koupit lampu, kde půjde kabel odpojit, prostrčit otvorem a zase připojit? Nemohu nic takového najít. Otvor má průměr tak 5 mm. Děkuji
Gissa

XXX.XXX.51.190
sharingan
napsal(a):
Zdravím, asi bych uvažoval o sestavení vlastní "lampy" - kabel do zásuvky, objímka, žárovka, popř. stínidlo (např. keramický květináč). Tam je pak prostrčení bez problému, a dle popisu terária bylo nejspíš i toto původním řešením.
Ale to pak bude viset na tom kabelu, což mi přijde dost nepraktické. Někdo to lepil nahoru, to stínítko, ale já to rozhodně k větrací mřížce lepit nechci..
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mně zase přijde nepraktické to lepit, všude mi to takhle visí a nemůžu si stěžovat
Já osobně to mám tak, že mám taky lampy "home made", ale aby nevisely za kabel, protože jsem tomu taky moc nevěřil, vzhledem k tomu, že moji hadi dříve docela rádi po kabelu šplhali, tak jsem to vyřešil tak, že jsem k objímce připevnil řetízek, který to drží, visí to na něm a kabel je nezatížený. V případě zájmu vyfotím.