Nedávno jsem si pořídil 4 gekončíky noční, jednoho samce a tři samice. Asi od 2 týdnů přestaly jíst všichni gekoni kromě 1 samičky. Není z pinzety a ani když položím cvrčka nebo červa tak odmítají. Nemají průjem, jsou aktivní a nezvrací. Jsou to mláďata je jim okolo 4 měsíců. Dříve jsem měl nějaké plazy, ale tohle se mi nikdy nestalo. Tak bych se rád zeptal zkušenějších chovatelů, co by jsem měl dělat.
Předem děkuji za odpověď.
Najprv treba napísať podmienky v akých žijú. Takto od brucha ti nikto nenapíše prečo nezeru keď sa nevedia teploty v teráriu, vlhkosť. Pri skupinke záleží aj na veľkosti teráriá ci je dosť ukrytov. A ci vôbec to s tým pohlavím tak je ako si napísal. Je možné že máš viac samcov. Je tam veľa faktorov. Napíš podmienky v akých žijú a zatiaľ by som skúsil ich oddeliť.
Terárium je o rozměrech 90x40x40. V pravé části je pod teráriem výhřevná deska. Asi ve čtvrtině je výstupek z 3d pozadí kde je výhřevná lampa pod kterou je asi tak 36°.Ve třičtvrtině je další výstupek kde je miska na červy a úkryt, další úkryt je v rohu a veprostřed je velký kmen. Vlhkost je okolo 25% až 35%.