Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.11.2020 23:23
Dan_7

XXX.XXX.40.109

Nedávno jsem si pořídil 4 gekončíky noční, jednoho samce a tři samice. Asi od 2 týdnů přestaly jíst všichni gekoni kromě 1 samičky. Není z pinzety a ani když položím cvrčka nebo červa tak odmítají. Nemají průjem, jsou aktivní a nezvrací. Jsou to mláďata je jim okolo 4 měsíců. Dříve jsem měl nějaké plazy, ale tohle se mi nikdy nestalo. Tak bych se rád zeptal zkušenějších chovatelů, co by jsem měl dělat.

Předem děkuji za odpověď.

8.11.2020 07:36
emko.v

XXX.XXX.42.156

Najprv treba napísať podmienky v akých žijú. Takto od brucha ti nikto nenapíše prečo nezeru keď sa nevedia teploty v teráriu, vlhkosť. Pri skupinke záleží aj na veľkosti teráriá ci je dosť ukrytov. A ci vôbec to s tým pohlavím tak je ako si napísal. Je možné že máš viac samcov. Je tam veľa faktorov. Napíš podmienky v akých žijú a zatiaľ by som skúsil ich oddeliť.

10.11.2020 19:17
Dan_7

XXX.XXX.40.109

Terárium je o rozměrech 90x40x40. V pravé části je pod teráriem výhřevná deska. Asi ve čtvrtině je výstupek z 3d pozadí kde je výhřevná lampa pod kterou je asi tak 36°.Ve třičtvrtině je další výstupek kde je miska na červy a úkryt, další úkryt je v rohu a veprostřed je velký kmen. Vlhkost je okolo 25% až 35%.

13.11.2020 01:47
Anchiornis cz/sk

XXX.XXX.161.244

Já ti ještě navrhuji pokud bude se snižovat jejich váha, nebo 3 týdny nebudou jíst tak by jsem dal na rozbory výkalů jestly nemají nějakého středního parazit. Přímo veterináře na plazy. A pokud máš písek v teráriu je možné že se jim ucpali. Je to možné i lignocelem

Přidejte reakci

Přidat smajlík