Dobrý den,
včera se mi Gekončík svlékl z kůže, a to porpvé od té doby, co jsem si ho pořídil. Svlek na celém těle proběhl bez problémů a nevidím nikde na těle zbytky nesvlečené kůže. Má dostatečný přísun vápníku a jednou týdně podávám vitamíny. Terárko jednou týdně rosím a uvnitř má box (vlhký úkryt) s rašelinou, kterou pravidelně vlhčím, aby si měl kam při svleku zalézt. Jediné co se mi trochu nezdá jsou konečky prstů, které jsou bílé a mohlo by se jednat o nesvlečenou kůži. Bohužel se to těžko rozpoznává (již předtím měl světlé prsty). Nechci gekončíka však nějak trápit tím, že ho budu dávat do vodní lázně a zkoumat, zda se na prstech kůže nepovolí.
Prosím o radu, jedná se opravdu o nesvlěčenou kůži? Případně měl bych gekončíka pro jistotu dát do vodní lázně (misky s trouchou vlažné vody)?
Přikládám foto.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jako nesvlečená kůže se mi to z fotky nezdá, ale pokud to nepoznáte, tak by možná aji ta troška vody neuškodila
Nakonec se mi ještě otočila, tak jsem měl možnost detailněji vyfotit druhou končetinu. Takto to opravdu nevypadá.