Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2020 10:21
kondyxd

XXX.XXX.12.21

Dobrý den,

včera se mi Gekončík svlékl z kůže, a to porpvé od té doby, co jsem si ho pořídil. Svlek na celém těle proběhl bez problémů a nevidím nikde na těle zbytky nesvlečené kůže. Má dostatečný přísun vápníku a jednou týdně podávám vitamíny. Terárko jednou týdně rosím a uvnitř má box (vlhký úkryt) s rašelinou, kterou pravidelně vlhčím, aby si měl kam při svleku zalézt. Jediné co se mi trochu nezdá jsou konečky prstů, které jsou bílé a mohlo by se jednat o nesvlečenou kůži. Bohužel se to těžko rozpoznává (již předtím měl světlé prsty). Nechci gekončíka však nějak trápit tím, že ho budu dávat do vodní lázně a zkoumat, zda se na prstech kůže nepovolí.

Prosím o radu, jedná se opravdu o nesvlěčenou kůži? Případně měl bych gekončíka pro jistotu dát do vodní lázně (misky s trouchou vlažné vody)?
Přikládám foto.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.11.2020 12:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jako nesvlečená kůže se mi to z fotky nezdá, ale pokud to nepoznáte, tak by možná aji ta troška vody neuškodila

11.11.2020 12:58
kondyxd

XXX.XXX.12.21

Nakonec se mi ještě otočila, tak jsem měl možnost detailněji vyfotit druhou končetinu. Takto to opravdu nevypadá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík