2609

XXX.XXX.97.44
Dobrý den,
potřebují poradit, spadl mi gekončík na zem a žádné viditelné zranění, ale spadl mi z ruky když sem ho přenášela do jiné místnosti a nevím jestli nemá zranění vnitřní?
Můžete mi prosím někdo poradit?
2609
napsal(a):
Dobrý den,
potřebují poradit, spadl mi gekončík na zem a žádné viditelné zranění, ale spadl mi z ruky když sem ho přenášela do jiné místnosti a nevím jestli nemá zranění vnitřní?
Můžete mi prosím někdo poradit?
To je ťažké poradiť. Pozorujte čí nemá nejaké problémy. Ak áno ja osobne by som išiel ku veterinárovi. Ak sú otvorený. Ale určite tu bude niekto komu sa to stalo. Niekto napíše čo máte presne spraviť. Ja som napísal že čo si myslím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123
Axyd
napsal(a):
To je ťažké poradiť. Pozorujte čí nemá nejaké problémy. Ak áno ja osobne by som išiel ku veterinárovi. Ak sú otvorený. Ale určite tu bude niekto komu sa to stalo. Niekto napíše čo máte presne spraviť. Ja som napísal že čo si myslím.
To je rada jak stehno. Jestli ma vnizrni krvaceni tak zdechne a vet mu nepomuze. Precenujete vety na plazy. Max zandaj nebo ufiknou hemipenis vyhrezlej, odoperujou zadrzenou snusku nebo řízenu abces. Vic necekejte. Jo a este napichaj atb nebo vitaminy.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je rada jak stehno. Jestli ma vnizrni krvaceni tak zdechne a vet mu nepomuze. Precenujete vety na plazy. Max zandaj nebo ufiknou hemipenis vyhrezlej, odoperujou zadrzenou snusku nebo řízenu abces. Vic necekejte. Jo a este napichaj atb nebo vitaminy.
Som povedal čo si myslím.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Když ono se toho moc víc u plazů dělat nedá.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Když ono se toho moc víc u plazů dělat nedá.
Ja to zjistila taky. Proto si uz jen chodim pro atb, abcesy pripadne picham ci řízenu doma no a trakt procostit. Co neda entizol neda nic. Zkusenost sice jen za poslednich 6let ale zas na desitkach vlastne stovkach zvirat (aneb kdyz clovek zacina na zviratech nechtenych a tyranych a doted se obcas neceho takoveho ujme)