Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

2609

23.12.2020 18:47
2609

XXX.XXX.97.44

Dobrý den,

potřebují poradit, spadl mi gekončík na zem a žádné viditelné zranění, ale spadl mi z ruky když sem ho přenášela do jiné místnosti a nevím jestli nemá zranění vnitřní?
Můžete mi prosím někdo poradit?

24.12.2020 10:59
Axyd

XXX.XXX.161.177

2609 napsal(a):
Dobrý den,

potřebují poradit, spadl mi gekončík na zem a žádné viditelné zranění, ale spadl mi z ruky když sem ho přenášela do jiné místnosti a nevím jestli nemá zranění vnitřní?
Můžete mi prosím někdo poradit?

To je ťažké poradiť. Pozorujte čí nemá nejaké problémy. Ak áno ja osobne by som išiel ku veterinárovi. Ak sú otvorený. Ale určite tu bude niekto komu sa to stalo. Niekto napíše čo máte presne spraviť. Ja som napísal že čo si myslím.

Neregistrovaný uživatel

24.12.2020 15:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123

Axyd napsal(a):
To je ťažké poradiť. Pozorujte čí nemá nejaké problémy. Ak áno ja osobne by som išiel ku veterinárovi. Ak sú otvorený. Ale určite tu bude niekto komu sa to stalo. Niekto napíše čo máte presne spraviť. Ja som napísal že čo si myslím.

To je rada jak stehno. Jestli ma vnizrni krvaceni tak zdechne a vet mu nepomuze. Precenujete vety na plazy. Max zandaj nebo ufiknou hemipenis vyhrezlej, odoperujou zadrzenou snusku nebo řízenu abces. Vic necekejte. Jo a este napichaj atb nebo vitaminy.

24.12.2020 16:21
Axyd

XXX.XXX.161.177

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
To je rada jak stehno. Jestli ma vnizrni krvaceni tak zdechne a vet mu nepomuze. Precenujete vety na plazy. Max zandaj nebo ufiknou hemipenis vyhrezlej, odoperujou zadrzenou snusku nebo řízenu abces. Vic necekejte. Jo a este napichaj atb nebo vitaminy.

Som povedal čo si myslím.

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.12.2020 16:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Když ono se toho moc víc u plazů dělat nedá.

Neregistrovaný uživatel

24.12.2020 16:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.123

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když ono se toho moc víc u plazů dělat nedá.

Ja to zjistila taky. Proto si uz jen chodim pro atb, abcesy pripadne picham ci řízenu doma no a trakt procostit. Co neda entizol neda nic. Zkusenost sice jen za poslednich 6let ale zas na desitkach vlastne stovkach zvirat (aneb kdyz clovek zacina na zviratech nechtenych a tyranych a doted se obcas neceho takoveho ujme)

Přidejte reakci

Přidat smajlík