Dana67786

XXX.XXX.127.159
Je možné, ze se agama usměje? Ne sice úplně, ale takový malý náznak jsem viděla . Potom mě olizla. Zrovna byla na takovým měkkým místě, kde se ji to asi líbilo a nikam neutikala. (Většinou jde hledat jiná místa.) Nebo se mi to jenom zda, že se ji to líbilo a nevyjadřuje tím tohle ? Nebo jsem ji dávala při čištění úkryt do terária, v kterém spi a zase mě olizla, pak jsem ho vzala a nic, dala jsem ho tam znovu, a zase mě olizla, to znamená, ze se ji to tam líbí? Vodu a jídlo má k dispozici. Krmim ji každý den z ruky a má i v teráriu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dana67786
napsal(a):
Je možné, ze se agama usměje? Ne sice úplně, ale takový malý náznak jsem viděla . Potom mě olizla. Zrovna byla na takovým měkkým místě, kde se ji to asi líbilo a nikam neutikala. (Většinou jde hledat jiná místa.) Nebo se mi to jenom zda, že se ji to líbilo a nevyjadřuje tím tohle ? Nebo jsem ji dávala při čištění úkryt do terária, v kterém spi a zase mě olizla, pak jsem ho vzala a nic, dala jsem ho tam znovu, a zase mě olizla, to znamená, ze se ji to tam líbí? Vodu a jídlo má k dispozici. Krmim ji každý den z ruky a má i v teráriu.
Agama je plaz a u nich se o nějakých emocích nedá moc mluvit. A myslím, že ani čistě technicky to nejde, nemá mimické svaly.
Úsměvný dotaz. Hlavně aby se kvůli zkoumání možné interakce a hledání "měkkého místečka" nezapomnělo na opravdové potřeby agamy. Takové, které jí "rozesmějí" podstatně víc. Na druhou stranu, jsem rád a zcela chápu že některé citlivé chovatelky mají tendenci chovat se jako ženy. Pro mě, příjemný pocit.
Elapidae

XXX.XXX.12.27
Dana67786
napsal(a):
Ano, potom si sa zobudila a bola si spotena. Ti fakt sibe?