Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

HaKys

20.1.2021 22:10
HaKys

XXX.XXX.40.48

Dobrý den,
Je mozne chovat hada v akvariu?
Ano nepletu se a ne nedelam si srandu.
Ptam se naprosto seriozne.
Mam doma akvarium o rozmerech 105/50/50 cm a rad bych v nem choval krajtu.
Na otevreny strop akvari jsem dodelal poklop ktery je asi ze 40 procent provetrany
Konkretne se jedna o desku spojenou mrizkou.
Mam strach co se tyce odvetrani.
Je mozne takto hada chovat?
Beru si trochu priklad z reg systemu na chov hadu.
Dekuji za odpoved a omluvte me za hloupy dotaz.

Pythonidae

20.1.2021 22:48
Pythonidae

XXX.XXX.240.234

Vy...na to! Ked niesi schopny ani prerobit akvarium na terárium!

21.1.2021 00:05
Vosy17

XXX.XXX.228.214

Jaaaaj! Tady aby se fakt člověk bál na něco zeptat! Neslouží náhodou diskuze/forum k tomu, aby se ti méně zkušení ptali a ti zkušenější se jim snažili pomoct? Tady fakt není vlákno, kde by tázající nedostal naloženo! Nicméně k dotazu (i když sám jsem chovatel teprve par měsíců). V tvém případě je potřeba, aby v terarku mohl vzduch lehce proudit, takže ideálně ještě dodělat otvory vpředu a nebo po stranách.😉 A předpokládám, ze mas na mysli Rack systém, tam se dělají otvory taky na viku a po stranách.

22.1.2021 18:40
Pandinus

XXX.XXX.127.59

Vosy17 napsal(a):
Jaaaaj! Tady aby se fakt člověk bál na něco zeptat! Neslouží náhodou diskuze/forum k tomu, aby se ti méně zkušení ptali a ti zkušenější se jim snažili pomoct? Tady fakt není vlákno, kde by tázající nedostal naloženo! Nicméně k dotazu (i když sám jsem chovatel teprve par měsíců). V tvém případě je potřeba, aby v terarku mohl vzduch lehce proudit, takže ideálně ještě dodělat otvory vpředu a nebo po stranách.😉 A předpokládám, ze mas na mysli Rack systém, tam se dělají otvory taky na viku a po stranách.

Jen doplním že to předělání je jednak riskantní, druhak finančně vyjde dráž (a časově taky) než zakoupení správně vyrobeného terária. V dnešní době překonané a kontra produktivní řešení s mnoha háčky. Jak poznamenal správně kolega - rack systém funguje naprosto stejně jako terárium (větrání v bocích, tak ve stropě)

Přidejte reakci

Přidat smajlík