Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Supra99

26.1.2021 12:57
Supra99

XXX.XXX.80.247

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto: Přivezl jsem si samečka (4-5 měsíců) a dal jsem ho ke své 2,5 roční samičce. Všechno v pohodě jen mi přijde že jí občas v hlavě přepne a začne po něm útočit. “Chytá” ho, jakože za krk.
A chtěl bych se zeptat jestli je to úročení nebo něco jiného, jestli se toho musím bát a rozdělit je nebo je můžu nechat u sebe?

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.1.2021 13:09

Supra99 napsal(a):
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto: Přivezl jsem si samečka (4-5 měsíců) a dal jsem ho ke své 2,5 roční samičce. Všechno v pohodě jen mi přijde že jí občas v hlavě přepne a začne po něm útočit. “Chytá” ho, jakože za krk.
A chtěl bych se zeptat jestli je to úročení nebo něco jiného, jestli se toho musím bát a rozdělit je nebo je můžu nechat u sebe?

Nějak postrádám informaci, o jaké zvíře se jedná.

cil

26.1.2021 13:30
cil

XXX.XXX.112.9

Tam bude ale větší rozdíl ve velikosti, ne? Dávat k sobě jen jedince přibližně velké. Rozdělit.

26.1.2021 13:39

cil napsal(a):
Tam bude ale větší rozdíl ve velikosti, ne? Dávat k sobě jen jedince přibližně velké. Rozdělit.

Rada celkem k nicemu, kdyz nevime, o jake jde zvire
A pro zadavatele : dotaz se zadava v nejake forme - napr souziti chameleonu jemenskych, dotaz, pomoc!! je dost nevypovidajici 😐

Supra99

26.1.2021 13:53
Supra99

XXX.XXX.27.21

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s tímto: Přivezl jsem si samečka (agamy vousaté) (4-5 měsíců) a dal jsem ho ke své 2,5 roční samičce (agamy vousaté). Všechno v pohodě jen mi přijde že jí občas v hlavě přepne a začne po něm útočit. “Chytá” ho, jakože za krk.

Supra99

26.1.2021 14:40
Supra99

XXX.XXX.27.21

Jedná o agamy vousaté

26.1.2021 16:05

To uz je lepsi 😉 idealni je nekombinovat ruzne stara a velka zvirata, nechat sameck vyrust a zesilit jinde a pak je spojit v novem terariu. A pocitat i s moznosti, ze si nesednou a bude je nutne rozdelit

Přidejte reakci

Přidat smajlík