lamacovay

XXX.XXX.131.71
Dobry den,
před 5ti měsíci jsem si pořídila chameleona jemenejskeho. První tři měsíce byl v pořádku, na ruku nereagoval agresivně, nebál se, a ani jednou nezasycel. Poslední dva měsíce se mu vůbec nechce na ruku, je agresivní, často syčí a uhybá přede mnou.
Nevim co se stalo a proč se najednou tak chová :/
Prosím o rady, děkuji.
lamacovay
napsal(a):
Dobry den,
před 5ti měsíci jsem si pořídila chameleona jemenejskeho. První tři měsíce byl v pořádku, na ruku nereagoval agresivně, nebál se, a ani jednou nezasycel. Poslední dva měsíce se mu vůbec nechce na ruku, je agresivní, často syčí a uhybá přede mnou.
Nevim co se stalo a proč se najednou tak chová :/
Prosím o rady, děkuji.
Ale ten chameleon je v pořádku,na mazlení si kupte morče.
lamacovay

XXX.XXX.131.71
ano vím ze chameleon neni na mazleni. problém byl v tom ze když mu dávám krmeni nebo rosím tak syčí nebo utika, nechci aby me bral jako hrozbu. ještě dnes jsem se pokusila terarko vyčistit, chameleona jsem pomalu vyndala i s vetvyckou a sam mi přelezl na ruku takže problém je nejspíše vyřešen.
lamacovay

XXX.XXX.131.71
kolik měsíců přesně má to bohužel nevim :/ ale odhaduji na 7 až 10 je to ještě mládě, o chameleona se denně starám jen já a ostatní členové z rodiny si ho jen prohlíží přes sklo. ještě dnes jsem terarko vycistila a chameleon mi pak sam přelezl na ruku takže problém je nejspíš vyřešen, jinak dekuji za odpověď.
Ahoj1

XXX.XXX.212.10
Prostě dospěl a už si nenechá líbit to co dřív