Slepý gekončík? Prosím o pomoc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.3.2021 10:43

Dobrý den,
Můj gekončík noční je asi slepý, hodím mu cvrčka a místo na cvrčka zaútočí úplně někde jinde, taky když jde tak třeba spadne z kamene nebo do misky. Nevíte čím to může být? Jde to nějak léčit, nebo to je normální?

4.3.2021 18:46

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den,
Můj gekončík noční je asi slepý, hodím mu cvrčka a místo na cvrčka zaútočí úplně někde jinde, taky když jde tak třeba spadne z kamene nebo do misky. Nevíte čím to může být? Jde to nějak léčit, nebo to je normální?

Jestli je slepý, tak to doma nevyřešíte. Tohle chce veterináře se specializací na plazy. A ne, normální to není.

4.3.2021 19:02
Pandinus

XXX.XXX.127.59

Dobrý den,

Možná by pomohla fotka gekončíka. Slepý být nemusí, předpokládám, že o Enigmu nejde, takže je nasnadě, že může jít o zvíře v pokročilém stavu rachitidy.

4.3.2021 19:10

Posílám foto mého gekončíka, je to samice a je stará 8 let.

4.3.2021 19:30

5.3.2021 07:51

Poslední dobou se chová divně, jenom tak poléhavá, nechce ani moc jíst, nevíte co mám dělat?

5.3.2021 09:22
lukasbiker

XXX.XXX.17.50

Nechal bych ho nějakou dobu v klidu, vykrmený vypadá že je dost. Měl jsem gekončíka který půl roku odmítal jakoukoli potravu a bez problémů to přežil, výrazně neubral na váze a začal normálně žrát. Nyní je mu 22 let a stále je v pohodě.

5.3.2021 10:08
Pandinus

XXX.XXX.161.10

Poslední dobou se chová divně, jenom tak poléhavá, nechce ani moc jíst, nevíte co mám dělat?

Jak psal Lukas, vizuelně vypadá vpořádku. Nedošlo k poklesu teplot?

5.3.2021 10:26

v teráriu má 28-30 *C a na jednom místě až 35 *C

Přidejte reakci

Přidat smajlík