Uživatel s deaktivovaným účtem

Žádný
napsal(a):
Žádný
Pagekonu Řasnatému by mělo myslím ale stačit tohle: https://www.ifauna.cz/terarijni-zvirata/inzerce/r/detail/1185012/nekton-crested-gecko-kompletni-krmivo-pro-pagekony/

Zadny gekon není , pokud vím, nazivu pouze z nektaru a přezrálého ovoce a nahrazovat prirozenou potravu těmito zázraky nepovede k úspěchu
Dobrý den bylo mi řečeno od 2 zkušených chovatelelů kteří chovají Lepidodactylus lugubris (gekon panenský) i jiné gekony jen si teď nevzpomenu přesněji které pouze na kaších (ne jen ovoce ale kompletní i s části složky hmyzem) např. repashy,pangea atd. nejsem schopen posoudit jestli to je správně nebo špatně ale zvířata jim prospívají a množí se sám krmím jak hmyzem i kašemi ale jen dávám přiklad že to není úplně nemožné přeji pěkný den
Sthilka
napsal(a):
Dobrý den bylo mi řečeno od 2 zkušených chovatelelů kteří chovají Lepidodactylus lugubris (gekon panenský) i jiné gekony jen si teď nevzpomenu přesněji které pouze na kaších (ne jen ovoce ale kompletní i s části složky hmyzem) např. repashy,pangea atd. nejsem schopen posoudit jestli to je správně nebo špatně ale zvířata jim prospívají a množí se sám krmím jak hmyzem i kašemi ale jen dávám přiklad že to není úplně nemožné přeji pěkný den
Dobře děkuji za odpověď
cil

XXX.XXX.112.9
Ciliáti jsou celkem dost plodožraví (přibližně 70%), ale furt je potřeba dodat těch 30% hmyzu. Pokud se někdo rozhodne jen pro repashy, tak ať si dělá jak uzná za vhodné.
cil

XXX.XXX.112.9
Insect watcher
napsal(a):
Ale jsou tu i kaše s hmyzem v tom.
Ano, proto píšu, že pokud se někdo rozhodne jen pro repashy, tak ať dělá jak uzná za vhodné. Požadavek založen na tom, že chci ,,ještěrku'', která bude jen na kašičkách, abych neměl práci navíc mi jde proti srsti
cil
napsal(a):
Ano, proto píšu, že pokud se někdo rozhodne jen pro repashy, tak ať dělá jak uzná za vhodné. Požadavek založen na tom, že chci ,,ještěrku'', která bude jen na kašičkách, abych neměl práci navíc mi jde proti srsti
Naprosto přesně. Tyhle vlákna jsou na dvě věci. Když z deseti lidí napíše 9, že to nejde a jeden jediný potvrdí tazateli sebevětší hovadinu, jemu to stačí. Štempl, podpis a šup pro gekona. Když sem pos*anej krmit hmyzem, tak si insektivory nepořizuji, když se štítím myší, nemůžu chovat hady, když mám alergii na brokolici, nechovám suchozemky, ale do háje nedělám ze zvířat kvůli tomu chudáky.
Ps:na přesnídávky jsou dobrý děti, ale ty bych pořizovat v těchhle případech nedoporučoval