Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Karolka96

15.3.2021 12:13
Karolka96

XXX.XXX.15.19

Dobrý den, pořídili jsme agamě nové terarium i s trubicovou zářivkou. Zářivka bzučí asi tak, jak si to pamatujeme ze školy. Celé dny doma nejsme, takže jsem to až tak neregistrovala, ovšem teď při lockdownu to poslouchám 12 hodin a uvnitř terárka je to slyšet ještě více. Nemůže to agamce vadit? Nerada bych, aby se cítili v terarku zle.

Agamik567

15.3.2021 13:52
Agamik567

XXX.XXX.174.249

Karolka96 napsal(a):
Dobrý den, pořídili jsme agamě nové terarium i s trubicovou zářivkou. Zářivka bzučí asi tak, jak si to pamatujeme ze školy. Celé dny doma nejsme, takže jsem to až tak neregistrovala, ovšem teď při lockdownu to poslouchám 12 hodin a uvnitř terárka je to slyšet ještě více. Nemůže to agamce vadit? Nerada bych, aby se cítili v terarku zle.

Nevadí. Aspoň má hudbu. Jako krávam se pouští klasická hudba, aby líp dojily, tak to máš u agam, budou mít víc vajec a ty mladých.

15.3.2021 20:25
Dasvo

XXX.XXX.250.72

Samozřejmě, že jim to vadí. Normální, zdravá zářivka s funkčním startérem a tlumivkou nebzučí! Moderní zářivky už ani tlumivku nemají. Zkontrolujte to a vyměňte, eventuelně kupte nové těleso nebo novou zářivku.

17.3.2021 12:18
Štěpán Hajdúch

XXX.XXX.246.231

no já nevím jestli by to mohlo skratovat a chytnout a pokud ne tak bych se pokusil dát do pozadí šustění listů protože agamy v austrálii obývají dá se říct polopouště kde je místo hlíny písek a v písku rostou stromy které pak umírají a padají vysuchlé nazem a vytváří agamám úkryt i místo na vyhřejvání a vám i agamce by to asi zpříjemnilo zvuky v pokoji kde agamka je a agamka by měla alespon poslech přírody mě to funguje u mých zachráněních 2 skokanů zkřehotavích od té doby moc nezkřehotají ty skokani se nestihly zazimovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík