Rosss

XXX.XXX.65.61
Dobré rano,
shanim krmna morčata a králíky i křečky.
Nevíte kde sehnat?
Ve zverimexu mi je nechtějí často prodat. Jsem z Teplic.
Děkuji.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.183
Kreckama nekrm nula vyzivna hodnota. Morcata max pro krajty. Hroznysum nedoporucuju. Jinak vyrazeny potkan samec ma i 800g. Prinejhorsim lze objednat mrazene. Kraliky. No zkus proket inzerci s kraliky kdo prodava v okoli ve vetsim mnozstvi a dohodnout se. Jinak nespolehej na to ze ti krajta kralika veme. Nektery jsou damicky. Prinejhorsim lze krmit i slepice nebo vyrazeny kohoutky twm ale zlikvidovat ostruhy at hada pri polykani nerozkuchnou
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.59.241
A neprecenujte krmeni zivym. Voni drapance od zadnich pacek na hadovi taky nic moc.
Amiiis

XXX.XXX.65.61
Dobrý den dekuji za radu . no hady mi jedí jenom živou potravu a krajta tmavá chce pořad morčata a nikde mi je skoro nechtěj dat už sem i skusil inzerci drobní savci ale tam je maj na mazlíčky a neprodaj mi je .
Amiiis
napsal(a):
Dobrý den dekuji za radu . no hady mi jedí jenom živou potravu a krajta tmavá chce pořad morčata a nikde mi je skoro nechtěj dat už sem i skusil inzerci drobní savci ale tam je maj na mazlíčky a neprodaj mi je .
Tak neříkejte že je máte na krmení hadů. To je tak těžký tohle říct?
Amiiiss

XXX.XXX.65.61
Dobrý rano já jim to přímo neříkám ale když jim řeknu ze chci velký morcata nebo Králíky po víc kusech tak to poznaj . Už Sem sehnal morčata jednu rozetu a 4ks normal. myslíte ze tmavka muze rozetu morce ? Dekuju
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.10.115
Amiiiss
napsal(a):
Dobrý rano já jim to přímo neříkám ale když jim řeknu ze chci velký morcata nebo Králíky po víc kusech tak to poznaj . Už Sem sehnal morčata jednu rozetu a 4ks normal. myslíte ze tmavka muze rozetu morce ? Dekuju
Ja bych ji naučila i na neco jinyho. Jen morcata nejsou uplne top. To radsi kraliky. Vetsina kraliku v inzerci ne zakrslych je na maso. Tak brat to. Prinejhorsim ty slepice. Vyrazeny stary nosnice nestojej noc a k nicemu jinymu dobry nejsou. Ale nekrmit jen pernatym.
Amiiiss
napsal(a):
Tak řekněte že chcete založit chov morčat nebo králíků a oni vám těch více kusů prodají.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mr. Green
napsal(a):
Tak řekněte že chcete založit chov morčat nebo králíků a oni vám těch více kusů prodají.
A nebylo by lepší si ten vlastní chov zvířat na krmení založit doopravdy?
Docela chápu chovatele mazlíčků, že pro svoje odchovy chtějí dobrý domov.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.173
napsal(a):
A nebylo by lepší si ten vlastní chov zvířat na krmení založit doopravdy?
Docela chápu chovatele mazlíčků, že pro svoje odchovy chtějí dobrý domov.
Pulka z nich ho stejne nema tak co. Tahani deckama a nevhodna strava u vetsiny mazlíčků jw norma. To uz radsi ten had.

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pulka z nich ho stejne nema tak co. Tahani deckama a nevhodna strava u vetsiny mazlíčků jw norma. To uz radsi ten had.
No jo, to je ale pohled "zvenčí"
Chovatel to vidí jinak.
napsal(a):
No jo, to je ale pohled "zvenčí"
Chovatel to vidí jinak.
Člověk, který vědomě nebo svou nepotřebou něco si o zvířeti, které chová zjistit natož mu podmínky zajistit ale není chovatel. A oplakávat každého sežraného králíka, potkana, morče atp. je hloupost. Inzerce je plná nechtěných "mazlíčků", stejně jako vrhů králíků, morčat atd., která přišla na svět jen proto, že dotyční chtěli ňuňavá miminka. Je to stejné jako s kočkami. Je pokrytecké a povrchní odsuzovat zkrmení zvířete přirozenou cestou jen proto, že s tím mám sám problémek. Jedna madam takhle kdysi komentovala, že svoje koťata raději utopí než by je dala někomu na zkrm.
Chovat si králíky jen proto, že mám doma jednu dvě krajty se těžce nevyplatí, je to stejné jako chovat si myši kvůli 5 hadům. Je s tím víc práce než s vlastními chovanci, o financích ani nemluvím.

Pandinus
napsal(a):
Člověk, který vědomě nebo svou nepotřebou něco si o zvířeti, které chová zjistit natož mu podmínky zajistit ale není chovatel. A oplakávat každého sežraného králíka, potkana, morče atp. je hloupost. Inzerce je plná nechtěných "mazlíčků", stejně jako vrhů králíků, morčat atd., která přišla na svět jen proto, že dotyční chtěli ňuňavá miminka. Je to stejné jako s kočkami. Je pokrytecké a povrchní odsuzovat zkrmení zvířete přirozenou cestou jen proto, že s tím mám sám problémek. Jedna madam takhle kdysi komentovala, že svoje koťata raději utopí než by je dala někomu na zkrm.
Chovat si králíky jen proto, že mám doma jednu dvě krajty se těžce nevyplatí, je to stejné jako chovat si myši kvůli 5 hadům. Je s tím víc práce než s vlastními chovanci, o financích ani nemluvím.
Já přece nikoho neodsuzuji, jen píšu, že chápu citové pouto k mláďatům, které majitelé odchovali.
Asi jako vy byste svoje třeba hady neprodali majiteli čínské restaurace, protože tušíte, že by skončili na talíři.
napsal(a):
Já přece nikoho neodsuzuji, jen píšu, že chápu citové pouto k mláďatům, které majitelé odchovali.
Asi jako vy byste svoje třeba hady neprodali majiteli čínské restaurace, protože tušíte, že by skončili na talíři.
Asi jsme si nerozuměli. Chovatel si samozřejmě vybere komu odchov prodá, ale o těch tu řeč není. Ve většině případů ta zvířata u svých "chovatelů" živoří, jak uváděla Leithian.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.58
napsal(a):
Hele ja s klidem. Kdyz mi zaplati to co za nej chci je mi to sumak. Uz jsem vyrostla z naivni představy ze kazdej had co jde z baraku bude mit dozivotni nunu bydlenisko. Takze pokud to neni tyran nebo fakt laik co by ho utyral neresim kdo si odchovany hadiky bere
Pokud člověk zaplatí tolik kolik za zvíře chci tak mu ho prodám. Ale je jasné že na první pohled si uděláte představu jak se člověk ke zvířeti bude chovat. No ale Tec je tu o prodeji a koupi hlodavců pro hady a ne o prodeji hadů. No chovat morčata pro hady to se mi zdá jako docela neefektivní proč? Morče je březí cca 67 dní, potom než vyroste trvá zase 2 měsíce tak to by chovatel hadů musel mít tak cca 20 samic morčat chovných aby se mu to nějak vyplatilo, ale je to další práce navíc, seno, ovoce y zelenina,atd..... To samé i z kralikama. Potkani to je něco jiného ty dáte do beden T3 T4 a máte to, nebo i myši a mastomyši ale ty jsou malé pro velké hady. Tak je zřejmě lepší si koupit nebo kdo daruje už ,, hotové,, morče nebo králíka a není kolem toho žádná práce.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.50.58
Mr. Green
napsal(a):
Pokud člověk zaplatí tolik kolik za zvíře chci tak mu ho prodám. Ale je jasné že na první pohled si uděláte představu jak se člověk ke zvířeti bude chovat. No ale Tec je tu o prodeji a koupi hlodavců pro hady a ne o prodeji hadů. No chovat morčata pro hady to se mi zdá jako docela neefektivní proč? Morče je březí cca 67 dní, potom než vyroste trvá zase 2 měsíce tak to by chovatel hadů musel mít tak cca 20 samic morčat chovných aby se mu to nějak vyplatilo, ale je to další práce navíc, seno, ovoce y zelenina,atd..... To samé i z kralikama. Potkani to je něco jiného ty dáte do beden T3 T4 a máte to, nebo i myši a mastomyši ale ty jsou malé pro velké hady. Tak je zřejmě lepší si koupit nebo kdo daruje už ,, hotové,, morče nebo králíka a není kolem toho žádná práce.
Zkušenosti s krmenim vším moznym a to hroznysu od mimina až po 20 kg, krajt tmavých od mimina po 50kg. A různé mensi haveti. Velké hady nejlepe krmit potkany. Kraliky, kdyz neni zdroj na potkany aspon pulkilove, anebo slepice a mlada kurata (polodospelce) nebo jako zpestření selata z uhynu z prasecaku. Ale to nevezme kazdy. Vyrazene slepice sehnat lze, stejne jako kraliky na maso. Morcata jen v pripade nouze. Tuha kuze, srst i kosti a proste ho hur travi. Velci fakt velci hadi ho daj. Ale hroznysu pod 10kg zabitych sprajclou nestravenou kosti z morcete uz sem par videla. Prevazne vsecko ukrmim z mysi a potkanu a ty nej mamuty vyjimecne selaty ci slepicemi. Jeden cas jsem krmila i mražená jednodenni kuřátka. Ale ta mam ted mimo pohodlny zdroj.
Vc

XXX.XXX.80.35
Nějaké malé králíky bych měl ,jestli je ještě zájem

Vc
napsal(a):
Nějaké malé králíky bych měl ,jestli je ještě zájem
Odpovídáte po skoro 2 letech.
Tak jako tak bych navrhovala, abyste se přihlásil(a), ať vám mohou případní zájemci poslat SZ. Jinak tenhle příspěvek nejspíš brzy smažou.