Jak krmit párek krajt královských v jednom teráriu

Krajta královská
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2021 13:29
zapletalova.iveta@gmail.com

XXX.XXX.112.69

Dobrý den,
koupila jsem si dospělého samce krajty královské k dospělé samicí a teď nevím jak je mám krmit. Samici vždy trvalo i celý večer než jsi laskavě potkana ulovila pouze v teráriu teď když je v teráriu společně se samcem který byl v teráriu také sám krmený a doba i způsob u něj je totožný.
Mám zkušenosti sice dlouholete ale jen s páry užovek kdy vždy jednu musím vyndat a čekat až se oba nabaští a pak je opět dám k sobě.
Někdo radil že když jsou krajty společně krmeny, musí mít každá úkryt nebo své místo ale z vlastních zkušeností nevím.
Proto se obracím na vás kteří s tímto zkušenost mají.
Děkuji za radu.
Iveta

19.8.2021 12:04
Sinister

XXX.XXX.162.196

Tak já mám 3 krajty společně ale jsou teprve 2leté a právě já spíš krmim všecky hady mimo tera. Pokud jsou vaše zvyklé na krmení v terárku tak je zkuste přeučit na krmení mimo. A pokud jim to dlouho trvá tak nejspíš nemají hlad. Nevim jak často krmíte, ale zkusil bych delší půst. Oni ty regiusky často dělají s krmením problémy. Užovky jsou naopak právě žravější a živější.
Takže zkuste jim dát trošku delší hladovku a pak zkoušejte krmit mimo tera. Pokud nebudou chtít tak jim to nevnucovat a počkat ještě třeba týden a takhle to zkoušet dokud opravdu nebudou chtít. Jsou dospělí takže jim to neuškodí, pokud jsou v dobré kondici.

Přidejte reakci

Přidat smajlík