Pagekon řasnatý
        Prodám Pagekona řasnatého - Prodám samce pagekona řasnatého, váha 25g, krme...
300 KčMmmmmmmmmmmmmmmmmm
XXX.XXX.140.110
                                            Dobrý den, potřebovala bych radu... 
Dnes mi pagekon vyzvracel ovocnou kaši.
 Nejdříve jí hltal a teď asi po hodině jí všechnu vyzvracel. Dost mě to vyděsilo.  

Uživatel s deaktivovaným účtem

Mmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                                                                        napsal(a):

Dobrý den, potřebovala bych radu... 
Dnes mi pagekon vyzvracel ovocnou kaši.
 Nejdříve jí hltal a teď asi po hodině jí všechnu vyzvracel. Dost mě to vyděsilo.

Se vám zasekla klávesnice?
                                            Ahoj. Tohle občasné chování je normální. Pokud bys nepozoroval/a vysokou četnost zvracení, vůbec bych to neřešil. 
Občas také pozoruji u svých zvířat, když uloví příliš velkého cvrčka, že ho následně po nějakém čase vyvrhnou. 
Jsk jsem psal. Pro jistotu par dní pozorovat, ale víc bych to neřešil. 
Tak at se v chovu daří. 
V případě dalších dotazů se můžeš rovnou obrátit přímo na mě a to na mém IG profilu @happy_little_reptiles