Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2022 16:22
lenkapolakova23

XXX.XXX.70.58

Ahoj,
chceme si pořídit hada, který nekouše a nechceme nějakého obra?
Nějaké typy?

Passerby

11.1.2022 18:27
Passerby

XXX.XXX.254.250

Korálovka, užovka červená, krajta královská

12.1.2022 17:58
Dasvo

XXX.XXX.72.213

Najděte si tady v Diskuzi téma Prodej starého hada. Myslím, že když od paní koupíte regiusku i s teráriem, neuděláte chybu.
Jinými slovy, já hlasuju za krajtu královskou. Hodný, klidný had, pro začátečníka ideál, podle mého názoru.
EDIT: Abych nebyl špatně pochopen...
Desetiletá krajta v žádném případě NENÍ stará.

Neregistrovaný uživatel

14.1.2022 10:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.61.129

Kazdej had kouse. Jesrli chcete neco na tahani kolem.krku tak plysaka.

14.1.2022 19:00
Dasvo

XXX.XXX.72.213

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

No, ono je kouše a kouše, že ano. Měl jsem užovku thajskou, to byla svině agresivní, kousavá, akční. Teď mám sedmnáct let regiusku a nekousla mě nikdy. Obecně se určitě dá říct, které druhy jsou klidnější, lépe snesou manipulaci a kontakt.
Samozřejmě ale souhlasím s tím, že kolem krku se nosí boa, ne živý had.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.1.2022 04:59

...z dotazu vyplynulo, že žadatel chce pouze hada neagresivniho....vy dáváte na net fotky hada, který je s vami v pokoji mimo terárium, takže ho vlastně tahate také....

Neregistrovaný uživatel

18.1.2022 23:27
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.155

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
...z dotazu vyplynulo, že žadatel chce pouze hada neagresivniho....vy dáváte na net fotky hada, který je s vami v pokoji mimo terárium, takže ho vlastně tahate také....

Jedna jedina krajta u ktere jsem si to mohla dovolit. A to po 2 letech co jsem ho mela doma. Za druhe vsude jsem dodavala ze je v tomto dost raritni a ne ani tak se netahal desetkrat do tejdne. Ale rqdit zacatecnikovi poridte si tohle a tahejte to jak kocka kotata je peklo

19.1.2022 17:51

Jedna jedina krajta u ktere jsem si to mohla dovolit. A to po 2 letech co jsem ho mela doma. Za druhe vsude jsem dodavala ze je v tomto dost raritni a ne ani tak se netahal desetkrat do tejdne. Ale rqdit zacatecnikovi poridte si tohle a tahejte to jak kocka kotata je peklo

....pořád tam nevidím touhu tazatele po tahání hadů z terária....ja jsem také jako začátečník hledala neagresivniho, klidného hada, ale z důvodu manipulace např. při čištění terária a jeho případné ošetření, ne pro tahání.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík