Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Draco

26.2.2022 20:00
Draco

XXX.XXX.108.247

Dobrý den, agamu až máme nějaký měsíc doma, ale teď jsem si všimla že jedno oko má jinačí než to druhý, to spodní víčko má jakoby povyslejší.
Mám strach aby z toho nebylo něco strašného a ráda bych jestli by mi někdo neporadil, zda to lze nějak trošku zachránit,než náš vezme ve středu veterinář.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.2.2022 20:26

Draco napsal(a):
Dobrý den, agamu až máme nějaký měsíc doma, ale teď jsem si všimla že jedno oko má jinačí než to druhý, to spodní víčko má jakoby povyslejší.
Mám strach aby z toho nebylo něco strašného a ráda bych jestli by mi někdo neporadil, zda to lze nějak trošku zachránit,než náš vezme ve středu veterinář.

Povislejší. Ale bez fotky stejně těžko někdo něco poradí.

Draco

26.2.2022 20:45
Draco

XXX.XXX.108.247

Právě ono je to trošku zvláštní tady když jsem to fotila jsem si toho všimla, ale teď když ho pozoruji tak už to nemá viz foto dvě rozdíl ve fotkách je pár hodin. Možná jen plasim ale radši plasim než abych něco zanedbala 🙈

26.2.2022 20:53

Draco napsal(a):
Právě ono je to trošku zvláštní tady když jsem to fotila jsem si toho všimla, ale teď když ho pozoruji tak už to nemá viz foto dvě rozdíl ve fotkách je pár hodin. Možná jen plasim ale radši plasim než abych něco zanedbala 🙈

To je v pořádku. Taky radši hystericky plaším než něco zanedbat.

Draco

26.2.2022 21:00
Draco

XXX.XXX.108.247

Děkuju mockrát 😇

28.2.2022 20:40
Jiří5

XXX.XXX.231.160

Jen doplním, ať máte klid ještě větší.
Takže následuje oko+okolí když je vše tak jak má být. Jinak zbarvené oči ( f.č 2) má na svědomí genetika, oboje je správně.

Přidejte reakci

Přidat smajlík