iku

XXX.XXX.173.49
Zdravím,
před skoro 3 měsíci (7.4). jsme si domů přivezla samce pagekona řasnatého. V té době měl mezi 4,5 - 5 měsíci (což ho nyní dělá řekněme 8 měsíčního). Při vážení na mou žádost měl 9 g. Problém je že od té doby nepřibral na váze a ani jsem neviděla že by se svklékal ( mám pouze klasickou váhu, která maximálně váží na gramy, možná přibral něco malého. Občas totiž skočí i váha na 10g ale občas i jen na 8. Ale 9 g je nejčastější).
Momentálně má terárium o velikosti 140l (což jsem se dočetla někde, že je moc velké, na takto mladé zvíře. Jsem z toho lehce zmatena).,
Krmen je kašičkami doctor Rhaco, teďka jsem nedávno dávala cvrčky obalené ve vápníku, zkoušela jsme nabízet rozmačkané ovoce s vápníkem a zdálo se mi že nejevil zájem, tak jsme přestala. Cvrčky snad zbaštil do druhého dne (nikde jsme je při číštění nenašla), s kašičkami je to jak kdy, občas si jich ďobne občas se mi zdá netknutá (dávám 1/4 prášku + 1/2 vody lžičky. Miska je dána na vyvýšené místo)
Vlhkost mám kolem 70% občas nechám klesnout na 60%. Teplota se nyní pohybuje o něco výše kolem 27-29 (snažím se o chlazení ale klimatizovat celý den bohužel nemůžu. Do terária dávám přes den zmraženou láhev, kdy vím, že se na ni nepřilepí)
Dle některých tabulek je momentálně až o 4 gramy menší, než by měl být a někde zase ukazuje že je v pořádku. Doporučíte mi prosím tedy nějaké ověřené tabulky, kterými se můžu orientovat? Případně pokud by byl tedy menší, než by měl být, našli jste v mém vypsání nějakou chybu, co by šla napravit.
díky moc za odpovědi
iku

XXX.XXX.173.49
Jinak dodatek:
sameček je normálně čilý. Krásně skáče a hezky leze po stěnách. V noci je dost aktivní a když ho občas po vážení nechám na stole tak je zvědavý i ve dne.