Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Stifler

29.6.2022 22:18
Stifler

XXX.XXX.61.36

Dobrý Den.Mam dotaz moje brachypelma Vagans jménem Lída 🤣 je po čtvrtém vzleku.Perestala úplně žrát vyvzlekla se v noře na břiše.Jak dlouho může trvat než začne zase lovit.?Je to už pátý den a je pořád v noře.Dekuji za odpovědi.

5.7.2022 15:18
Laresis

XXX.XXX.162.188

Dobrý den, osobně zkušenosti s tímto druhem nemám, ovšem u mé a. geniculaty se mi přesně také ve 4. svleku stalo to samé. Nakonec mi nejedla skoro 2 týdny, Prozkoušejte jí co den či obden nabízet různé druhy hmyzu, já osobně nakonec vyhrál zophobasem a od té doby je vše vpohodě.

jirulle119

20.7.2022 08:44
jirulle119

XXX.XXX.4.150

Chce to zkoušet a vytrvat. Já většinou po svleku čekám, až sama vyleze a začne šmejdit - hledá potravu. Většinou to bylo kolem toho pátého dne, ale i tak se stalo, že se hmyzu bála, a chtěla žrát až třeba po dvou, třech týdnech. Potom už bylo vše při starém a lovila krásně. Měla jsem vypiplanou samičku od prcka z filmovky, přímo Vagansku. :) Pokud nechceš čekat, zkusila bych hmyzáka přidržet pinzetou u nory, buď si ho chytí, nebo ještě není hladová. Každopádně je to normální chování, vypozorovala jsem to tak u více druhů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík