Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.18.198
SSReptiles
napsal(a):
Ahoj, chtěl bych si udělat vlastní rack system ale nemohu nikde najít boxy vetší než 90x40x40 dají se v ČR koupit nebo někde ze zahraničí ?
Pro regiusky plne postačují ikea samla. Větší je zbytečnost. Sehnat se dají ale. Vyjde vás to na majlant a pouze zpoza hranic a bez možnosti jiného než pecka drahého dovozu
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pro regiusky plne postačují ikea samla. Větší je zbytečnost. Sehnat se dají ale. Vyjde vás to na majlant a pouze zpoza hranic a bez možnosti jiného než pecka drahého dovozu
Týden si sedím na rukách a zakazuju si reagovat, ale nevydržel jsem.
Pevně doufám, že tohle bude jednou zakázané! A že lidi začnou přemýšlet jako lidi s nějakou empatií a láskou ke zvířatům. Narvat zvíře, které má metr třicet, do bedny, jejíž nejdelší strana má 80 cm, je normální nechutnost. A tvářit se, že to je v pohodě a normální, je zhůvěřilost.
Jiří5
napsal(a):
Proč taková reakce Dasvo? Zajímá mě to protože jsem snad ještě neviděl většího chovatele který by rack nevyužíval. A zvířata, konkrétně regiusky, byla v 100% kvalitě. Nezdá se mě že by jakkoliv trpěla a to jsem opravdu hodně háklivý.
Protože mi to zkrátka nepřipadá normální. Nelíbí se nám zvířata zavřená ve výbězích Zoo, protestujeme kvůli slepicím v klecových chovech, manifestujeme kvůli kožešinovým zvířatům na farmách, pohoršují nás fotky množírenských psů v klecích... Ale zcela normální je chovat hady v krabicích od bot.
Samotný dotaz považuju za zcela legitimní. (Už proto, že tazatel zmiňuje, že chce větší boxy.) Nejvíc mě nadzvedla ta doporučovaná Samla, protože největší rozměr základny je u téhle bedny je 79 x 57 cm. Pro hada, co má délku k metru a půl...
Jiří, já si Vás nesmírně vážím! Vaše názory, odpovědi, reakce a celkové vystupování tady na fóru považuju za jedny z nejlepších a nejfundovanějších. V tomto případě s Vámi ale nemohu a nechci souhlasit.
Jen na okraj... Chovat želvu v bedně, ve které se tak maximálně otočí, by bylo taky v pořádku? Určitě ne. Tak proč je to v pohodě u hadů?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.149
Dasvo. Kolik hafu bylo tebou odchováno a kolik chovů bylo tebou navštíveno? Evidentně nula. Smiř se s tim že had není ještěrka, není to pták ani savec a ma uuuuplne jine naroky na pohodli a zivot. Pokud ma vyhovujici teplotu, je nazranej a vodu nadosah je mu uplne u pr dele jestli bydlí v takovemto racku nebo v terariu 3m x 1m.
Konkretne regiuska vetsinu zivota travi v nějaké díře, noře nebo někde pod kořeny v úkrytu. V boxech v rack systemu prospiva tudiz mnohem lip nez v obrich terarkach s kytickama vetvickama a jezirkama. Ale to by se někdo musel zajímat i o praxi a ne jen chytré řeči z encyklopedii. A jooo sem tyran. Mam v rack systemu v ikea samla i mlade hroznyse nebo male dospele samce. Rukama mi prošlo dost a dost hadu. A psina je ze ti od chivatelu co je meli v boxech jsou podstatne kvalitnější jak ti udajne s laskou opecovavani z terarek.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A ty snovače taky chytají v těch norách, pěkně prosím?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.149
napsal(a):
Regiuska fakt neleze po stromech. Nebo leze ale vyjimecne. Není to její životní styl. Nedělejte ze sebe tupce prosím.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.149
napsal(a):
Narozdil od hroznysu a jinych hadu regiusky tavba tela neni na splh vhodna. Vetsina to neumi nebo umi dosti mizerne. Ale opet. Zkusebosti praktické nula že?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.49.149
Dasvo
napsal(a):
Je poněkud úsměvné, když člověk, který chová hady v krabicích, chce někoho poučovat o přirozeném chování.
A nekdo kdo ta zvirata nechoval a neodchovaval toho kdo to dělá x let. 😂😂😂

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A nekdo kdo ta zvirata nechoval a neodchovaval toho kdo to dělá x let. 😂😂😂
A ještě se pochlub fotkami, ať můžeme závidět
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.27.25
napsal(a):
A ještě se pochlub fotkami, ať můžeme závidět
Víte co placejte se tu po ramenou jak jste skvělý. Dobrej chovatel už sem nevlezl do tyhle žumpy hodně let. Papa.