Jiří5
napsal(a):
Dobrý den.
Tabulky mohou být zavádějící. Optimální stav poznáte nejlépe prostým pohledem. Máte-li pochybnosti udělejte fotku. Pokud nelze tak zde v nedávných vláknech se podobný problém řešil a posílal jsem fotky jak by to mělo vypadat. Chcete je poslat znovu nebo si dohledáte?
môžte to sem vložiť ak sa vám dá . lebo nenašiel som niečo presnejšie ...iba poznámky jedného chalana čo si zapisoval veľkosť a keď NATO tam pozerám moje sú o 100 gramov ľahšie 🤔
No, tabulka je pěkná ale říká vám pouze váhu bez možnosti srovnání s momentální kondicí zvířete k danému datu. Nevíte tudíž v jakém stavu v té době zvíře bylo. Z mého pohledu lze takovou tabulku brát pouze jako orientační, nic víc. Uvádíte že rozdíl ve váze je 100 g. Takový váhový rozdíl by byl na vašich agamách opravdu vidět což není. Vypadají podle fotek normálně.
Toto je samec ve věku 22 měsíců, délka 51 cm váha 580 g v dobré kondici. Foto 1.
Foto 2 vyhublá agamka ve špatném stavu
Foto 3 podobná velikost v dobrém stavu.
Jiří5
napsal(a):
No, tabulka je pěkná ale říká vám pouze váhu bez možnosti srovnání s momentální kondicí zvířete k danému datu. Nevíte tudíž v jakém stavu v té době zvíře bylo. Z mého pohledu lze takovou tabulku brát pouze jako orientační, nic víc. Uvádíte že rozdíl ve váze je 100 g. Takový váhový rozdíl by byl na vašich agamách opravdu vidět což není. Vypadají podle fotek normálně.
Toto je samec ve věku 22 měsíců, délka 51 cm váha 580 g v dobré kondici. Foto 1.
Foto 2 vyhublá agamka ve špatném stavu
Foto 3 podobná velikost v dobrém stavu.
ok ďakujem výdim na fotkách že moje sú v poriadku . nechal som sa zaviesť tabuľkami a váhami čo som nasiel na internete , ako 7 mesiacov 300gramov. a podobne .ešte raz ďakujem za info