Terárium 30x30x45 cm - jaký druh pořídit?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.9.2022 01:04
Monikabvb

XXX.XXX.46.45

Zdravím, prosm Vás vedeli by ste mi poradiť aký gekon alebo plaz by sa hodil do terária 30×30×45cm keď nemá bočné prieduchy iba otváranie zboku(vrch sieťka)? A je možné chovať nejakého plaza aj bez výhrevných žiaroviek?(asi už mám veľké nároky😂) Ak takého poznáte budem rada za typ. Ďakujem všetkým za rady😇😊

21.9.2022 04:31
Alkonost

XXX.XXX.254.253

Ne bohužel

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2022 07:42

Monikabvb napsal(a):
Zdravím, prosm Vás vedeli by ste mi poradiť aký gekon alebo plaz by sa hodil do terária 30×30×45cm keď nemá bočné prieduchy iba otváranie zboku(vrch sieťka)? A je možné chovať nejakého plaza aj bez výhrevných žiaroviek?(asi už mám veľké nároky😂) Ak takého poznáte budem rada za typ. Ďakujem všetkým za rady😇😊

Promiňte, ale že jsou hadi studenokrevní, se učí už na základní škole. Takže ne, bez výhřevných žárovek to nepůjde.

21.9.2022 09:29
Monikabvb

XXX.XXX.46.45

Ďakujem za dotaz skôr som myslela nejakého toho gekona alebo tak... takže musíme vymyslieť kam pripojíme ďalšiu lampu 😁😁

21.9.2022 13:14

Monikabvb napsal(a):
Ďakujem za dotaz skôr som myslela nejakého toho gekona alebo tak... takže musíme vymyslieť kam pripojíme ďalšiu lampu 😁😁

I gekon je plaz a potřebuje teplo.

21.9.2022 13:25

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
I gekon je plaz a potřebuje teplo.

Jsou i hadi, kteří přílišné teplo nevyžadují… namátkou evropská užovka levhartí (Zamenis situla), někteří asijští chřestýšovci ( rod Ovophis..); ale začínat chov tím, že to zvíře nemá nic potřebovat, ať už vhodné teploty nebo dostatečný prostor, není šťastnou cestou ( viz vlákno o ideálním mazlíčkovi, co nemá mít žádné nároky a ideálně taky nevyměšovat, ať není nutno se o něj vlastně starat)

Přidejte reakci

Přidat smajlík