Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.10.2022 11:17
impistalka01@seznam.cz

XXX.XXX.120.149

Dobrý den🙂. Máme doma korálovku kalifornskou posledním dobou hodně vyhledává vodu 🙂 každý večer si dá koupačku. Od včerejšího večera ale z misky nevylezla a je tam naložená už nějakých 14h. Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální, parazitů jsem si nevšimla. Děkuji za odpověď 😊

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.10.2022 13:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

impistalka01@seznam.cz napsal(a):
Dobrý den🙂. Máme doma korálovku kalifornskou posledním dobou hodně vyhledává vodu 🙂 každý večer si dá koupačku. Od včerejšího večera ale z misky nevylezla a je tam naložená už nějakých 14h. Chtěla jsem se zeptat jestli je to normální, parazitů jsem si nevšimla. Děkuji za odpověď 😊

Teda, jsem naprostý laik, ale nechystá se svlékat?

Neregistrovaný uživatel

8.10.2022 13:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.96.83

Bud ma v tera malou vlhkost nebo se chysta na svlek. Parazitu ve vode byste si vsimla. Male cerne ťupky. Kdyz se může had takto naložit do vody není třeba ani před svlekem nebo jindy vlhčit vzduch nejakym rozprašovačem apod. (, tedy u těchto snadných druhů)

8.10.2022 14:19
impistalka01@seznam.cz

XXX.XXX.120.149

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Bud ma v tera malou vlhkost nebo se chysta na svlek. Parazitu ve vode byste si vsimla. Male cerne ťupky. Kdyz se může had takto naložit do vody není třeba ani před svlekem nebo jindy vlhčit vzduch nejakym rozprašovačem apod. (, tedy u těchto snadných druhů)

Ne ne zatím se na svlek nechystá těch už máme pár za sebou tak už vim 🙂. A vlhčíme každý den i 2x. Jinak je aktivní. Před svlekem bývá klidná a zalezlá

Přidejte reakci

Přidat smajlík