Krajta má bublinky u tlamy a nežere

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Katerinakaminova

29.10.2022 01:04
Katerinakaminova

XXX.XXX.210.110

Dobrý den , mám krajtu královskou a mám problém stim ze má bublinky u pusu a nežere dáváme ji každý den a má teplotu i vlhkost dobrou , potřebovala bych radu já se toho zbavit po případě co to je příznaky a jestli had může zemřít děkuji Kateřina .

Dinouš

29.10.2022 16:21
Dinouš

XXX.XXX.181.122

Co třeba zkusit veterinu? 🤔

31.10.2022 12:43
Pandinus

XXX.XXX.161.10

Katerinakaminova napsal(a):
Dobrý den , mám krajtu královskou a mám problém stim ze má bublinky u pusu a nežere dáváme ji každý den a má teplotu i vlhkost dobrou , potřebovala bych radu já se toho zbavit po případě co to je příznaky a jestli had může zemřít děkuji Kateřina .

Dobrý den, nevím co je dobrá vlhkost i teplota, o tom je tu přesvědčena řada lidí a pak se diví, že zvíře má zbytečně vlhko, nebo naopak sucho, terárium je přetápěno nebo naopak málo či krátce dotápěno. Nepíšete jak dlouho ji máte, ani od koho (myslím jen původ, ne jméno chovatele), jakým způsobem s ní bylo během transportu nakládáno, jestli ji vyndaváte z terária a kdy a kde a za jakých podmínek. Had je evidentně nachlazený a samo to nepřejde, samože na to ve finále může uhynout.

Neregistrovaný uživatel

3.11.2022 15:31
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.48.107

Pokud ma bublinky u huby má respirační problémy. Bud je to jen nachkazeni (a to muze byt i z ofouknuti ze ji vyndate z tera do mistnosti kde je pruvan byt na chvili) nebo bakterialni priciny a tam se to nesrovna samo. Takze veterina.

Přidejte reakci

Přidat smajlík