Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kayccie

29.11.2022 08:41
kayccie

XXX.XXX.39.150

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jestli by rohatka mohla výt v teráriu s africkými šneky?
Co jsem slyšela od chovatele, tak vy se rohatky neměly chovat po dvou a více, protože by mohlo dojít ke kanibalismu, ale zaslechla jsem, že se šneky by to mělo jít, protože rohatka by je měla vnímat jako kámen. Prostě tvrdej nepoživatelnej objekt.
Ale vím že rohatky jsou docela agresivní, a bojím se, aby mi šnečky třeba nepokousala.

předen děkuji za odpovědi. Kayccie

29.11.2022 09:17
Pandinus

XXX.XXX.161.10

kayccie napsal(a):
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jestli by rohatka mohla výt v teráriu s africkými šneky?
Co jsem slyšela od chovatele, tak vy se rohatky neměly chovat po dvou a více, protože by mohlo dojít ke kanibalismu, ale zaslechla jsem, že se šneky by to mělo jít, protože rohatka by je měla vnímat jako kámen. Prostě tvrdej nepoživatelnej objekt.
Ale vím že rohatky jsou docela agresivní, a bojím se, aby mi šnečky třeba nepokousala.

předen děkuji za odpovědi. Kayccie

Dobrý den, to mi přijde jako nesmysl. Rohatka samo nebude útočit na ulitu, ale na pohyblivou část, kterou navíc nerada pouští. Nemyslím si, že to je dobrý nápad a v reálu to může ublížit i rohatce, nejen achatinám

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.11.2022 09:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Vzhledem k tomu, jak jsou rohatky citlivé na znečištění prostředí, mi k nim dát ta hovádka v ulitách nepřijde jako dobrý nápad.. a pokud by je zkusila ulovit a podrtila přitom ulitu .. no děkuju pěkně

Přidejte reakci

Přidat smajlík