Uživatel s deaktivovaným účtem

Novi841
napsal(a):
Dobrý den, znáte někdo nějakého dobrého veterináře na želvy z okolí Jihočeského Písku, popř. Tábora nebo Českých Budějovic? Konkrétně se jedná o želvu pardálí. Děkuji
MVDr. Klára Součková, Týn nad Vltavou nebo MVDr. Emanuel Krejcar, České Budějovice. Kontakty na netu.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
MVDr. Klára Součková, Týn nad Vltavou nebo MVDr. Emanuel Krejcar, České Budějovice. Kontakty na netu.
Ok, moc děkuji. V Písku právě byli dva veterináři. Jeden odjel před Vánocemi na tři měsíce na Kostariku, a druhý odjíždí v pátek, prý někam mimo Evropu. Ještě jednou děkuji
A copak jí chybí ? A o kterých píseckých vetech je řeč? Mám želvy víc jak 30 let a kromě občasného rozboru trusu jsem veta nepotřeboval. A jako písečáka mne to zajímá . Jména můžete i do SZ. děkuji
Nejhorší jsou veti co nepřiznají , že neví a jejich obvyklou "léčbou" je píchnutí vitamínů, popř. nasazení antibiotik - což je v mnoha případech kontraproduktivní, až smrtelné.
lupus4
napsal(a):
A copak jí chybí ? A o kterých píseckých vetech je řeč? Mám želvy víc jak 30 let a kromě občasného rozboru trusu jsem veta nepotřeboval. A jako písečáka mne to zajímá . Jména můžete i do SZ. děkuji
Nejhorší jsou veti co nepřiznají , že neví a jejich obvyklou "léčbou" je píchnutí vitamínů, popř. nasazení antibiotik - což je v mnoha případech kontraproduktivní, až smrtelné.
Poslal jsem vám to do SZ