Dominik exotic
napsal(a):
Dobrý den, zařizuju svojí vodní želvě nové terárium, je 2/3 vody a 1/3 souš. Chtěl bych se zeptat jestli na souš můžu použít lignocel? Popřípadě co je nejlepší povrch? Děkuju.
Dobrý den.
Předpoklad je, že víte, že máte vodním želvu vylézající na souš. Pak není velikost a druh želvy k zodpovězení vašeho dotazu důležitý.
Lignocel není až tak vhodný. Při zpětného návratu želvy do vody s sebou vezme i nějaký ten lignocel. A jak to bude za pouze jeden den vypadat si umíme představit.
Souš v provedení pevného podkladu. Chovatelé to řeší různě. Viz net.
Za sebe .
Jsem měl pevný podklad z betonu a pletiva s posypem pískem, kamínky, kůra . Pro oko. Napodobení přírodního výseku. Osvědčilo se mim to asi 10 let. Čistota vody, souše ,hygiena.
Atˇ se daří.
RN.
selmicka
napsal(a):
Dobrý den.
Předpoklad je, že víte, že máte vodním želvu vylézající na souš. Pak není velikost a druh želvy k zodpovězení vašeho dotazu důležitý.
Lignocel není až tak vhodný. Při zpětného návratu želvy do vody s sebou vezme i nějaký ten lignocel. A jak to bude za pouze jeden den vypadat si umíme představit.
Souš v provedení pevného podkladu. Chovatelé to řeší různě. Viz net.
Za sebe .
Jsem měl pevný podklad z betonu a pletiva s posypem pískem, kamínky, kůra . Pro oko. Napodobení přírodního výseku. Osvědčilo se mim to asi 10 let. Čistota vody, souše ,hygiena.
Atˇ se daří.
RN.
Moc děkuju, vyzkouším.👍
želvakk

XXX.XXX.32.10
Pokud má být souš i ke kladení vajec, tak mám dobrou zkušenost s písky velikost 0-0,4mm. Prodávají se třeba k vysypávání spár.