Ahoj a všem hezký den,
Mám dotaz ohledně stěny do terária, kde by mohla má Agama lozit.
Abych vysvětlila situaci, dostala jsem ji do rukou, jelikož ji jedno dítě už nechtělo, tak jsem si ji koupila a rozhodla o ni postarat. Je to moje první terarijní zvíře. Koukala na videa a dozvěděla jsem se, že by pro agamu bylo ideální, kdyby měla všechny tři stěny, kde by mohla lozit, protože to mají nejraději, ne jen jednu, jak mi byla s teráriem předána.
Koupila jsem s tátou jednu korkovou stěnu, nařezali jsme ji, ale vůbec se mi nelíbí, jak z té stěny padá ten binec, bojím se, že by se agama toho mohla nadýchat. A o tom, jak se jí jen člověk dotkne a je celý špinavý mi taky nepříjde fajn. Nevíte, zda je to normální? A pokud ne, tak kde bych mohla koupit vhodnější a kvalitnější?
Přikládam fotku té zdi a toho nepořádku, co dělá.
Děkuji za všechny odpovědi
ahoj1

XXX.XXX.92.26
tohleto ale není úplně korková stěna do terárka, po které by mohla lézt agama! jedině nějaká lehčí zvířata jako gekoni a pavouci atd. stěna co udrží agamu vypadá takhle, jsou to v podstatě původní kusy kůry z větví v původním hrubém tvaru povrchu, ale stejně počítejte, že vám to časem agama odrbe jako byste to obrousili šmirkovým papírem, agama má drsné šupiny. stejnou službu vám udělají něajké kusy dubové kůry přidělané tak, aby po tom agama mohla lozit
https://www.robimaus.cz/pozadi-do-terarii-g57/korkove-pozadi-do-terarii-60x30x2cm-robimaus-p455