Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Kashi

10.3.2023 18:06
Kashi

XXX.XXX.99.49

Na netu jsem se dočetl,že krajty mají celkem rády ryby. Máte s tím někdo zkušenost? Jestli jí tam mam dát celý akvárko s kaprem nebo jí to hodit do misky s vodou a tak:)
Děkuju za reakce

Neregistrovaný uživatel

12.3.2023 15:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.16.237

Nečti hovadiny simte 😂😂😂

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2023 15:40

Kashi napsal(a):
Na netu jsem se dočetl,že krajty mají celkem rády ryby. Máte s tím někdo zkušenost? Jestli jí tam mam dát celý akvárko s kaprem nebo jí to hodit do misky s vodou a tak:)
Děkuju za reakce

Krajta není anakonda.

13.3.2023 10:11
Pandinus

XXX.XXX.161.10

To se jen zase "budoucnost společnosti" nudí a místo učení vymýšlí krávoviny. Ono se není čemu divit, když se na ně kladou čím dál menší nároky ve školách

13.3.2023 10:23

Pandinus napsal(a):
To se jen zase "budoucnost společnosti" nudí a místo učení vymýšlí krávoviny. Ono se není čemu divit, když se na ně kladou čím dál menší nároky ve školách

Vždyť se ty děti nesmí přetěžovat! Domácí úkoly se hned ženou k soudu. Teda na inspekci.

Kolegyně měla onehdá dost nepříjemný výstup. Rodiče si stěžovali, že jejich "geniální" dcera byla na olympiádě až pátá.

To je tak, když chcete zachovat nároky.

13.3.2023 11:58
Pandinus

XXX.XXX.161.10

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Vždyť se ty děti nesmí přetěžovat! Domácí úkoly se hned ženou k soudu. Teda na inspekci.

Kolegyně měla onehdá dost nepříjemný výstup. Rodiče si stěžovali, že jejich "geniální" dcera byla na olympiádě až pátá.

To je tak, když chcete zachovat nároky.

Jasně a celé generace před nimi zatížené vůbec nebyly:-D. Přitom z nich rostou čím dál větší deb*love, čím dál víc neschopní konkurence těm, co to jejich rodičům není lhostejné (a ostatně tak jako to bylo dříve normální a dnes se nenosí). Člověk žasne, jak je dnes natvrdo kdejaký rodič přesvědčen jakéhože to má doma Ajnštajna a genia

13.3.2023 12:28

A když už má blbce, tak pro něj chce úlevy, protože "vždyť přece víte, že je blbej, má na to papír (my mother had me tested), tak proč, když to víte, mu dáváte vůbec stejné písemky/ho zkoušíte ze stejné látky jako ostatní?!"
A když za vámi přijde ředitel, že dys dítě smí dostat nejhůř čtyřku, protože je dys, tak to už padáte ze židle naznak

13.3.2023 16:55

A když už má blbce, tak pro něj chce úlevy, protože "vždyť přece víte, že je blbej, má na to papír (my mother had me tested), tak proč, když to víte, mu dáváte vůbec stejné písemky/ho zkoušíte ze stejné látky jako ostatní?!"
A když za vámi přijde ředitel, že dys dítě smí dostat nejhůř čtyřku, protože je dys, tak to už padáte ze židle naznak

Ani nemluvte (nepište).

Nikdy jsme neměli tolik zhroucených dětí, sociálních fobií a různých dys.

Neustále přibývají IVP (individuální vzdělávací plán), kdy mají děti a jejich rodiče představu, že celá výuka proběhne on line. Včetně zkoušení. Ideálně rovnou vydat maturitní vysvědčení. Vrrr!

14.3.2023 08:26

Já jim dala indivindy plán!

Říkala jsem "chce si opravit známku? Není problém! Ať se naučí dobře látku, kterou probíráme, a nechá se vyzkoušet, jsem k dispozici pro individuální přezkoušení dvakrát v týdnu tehdy a tehdy po škole, všichni vítáni!"

Kolik jich přišlo?

14.3.2023 12:53

Já jim dala indivindy plán!

Říkala jsem "chce si opravit známku? Není problém! Ať se naučí dobře látku, kterou probíráme, a nechá se vyzkoušet, jsem k dispozici pro individuální přezkoušení dvakrát v týdnu tehdy a tehdy po škole, všichni vítáni!"

Kolik jich přišlo?

Jenže my musíme. Protože mají papír od doktora.

Obdivuji naši výchovnou poradkyni. My, jako třídní, máme jenom po jednom dítěti se "specifickými" potřebami. Ale u ní se koncentrují všichni. Včetně rodičů.

14.3.2023 14:32

No přesně, naše výchovná poradkyně musela být snad svatá.
Já jsem indivindy plány nedělala, pokud by nějaké chtěli, ať jim je zpracuje pedagogicko psychologická poradna, copak já mám na to kvalifikaci, abych zohledňovala jejich specifické potřeby. PPP dostala naše ŠVP nebo jak se tomu nadávalo, a mohli si poradit sami.
Nakonec to skončilo tak, že přišlo dítě s "doporučením", aby bylo místo písemného zkoušení zkoušeno ústně. A takhle přišlo pět dětí. Tak jsem říkala, jasná věc, není nejmenší problém, ústní přezkoušení tehdy a tehdy po škole.
A kolikpak dětí/rodičů této indivindy nabídky využilo?
Ne, prostě v hodině není prostor se indivindy věnovat dvěma nečtoucím, jednomu nepočítajícímu a dvěma nepíšícím. A měli možnost písemku prostě v hodině nepsat, tiše sedět, a přijít na ústní po škole. Všichni psali.

14.3.2023 15:56
sharingan

XXX.XXX.186.2

Dámy, máte velmi zajímavou diskusi, avšak obsahem již na hony vzdálené tématu krmení krajty. I jako řadový uživatel Ifauny oceňuji, když se pro přehlednost postované informace a diskuse nevzdalují příliš od názvu tématu, a nemusím složitě přeskakovat dlouhé pasáže odlišného obsahu. Za sebe bych využil raději některého ze založených "kecacích" vláken.

14.3.2023 19:11

sharingan napsal(a):
Dámy, máte velmi zajímavou diskusi, avšak obsahem již na hony vzdálené tématu krmení krajty. I jako řadový uživatel Ifauny oceňuji, když se pro přehlednost postované informace a diskuse nevzdalují příliš od názvu tématu, a nemusím složitě přeskakovat dlouhé pasáže odlišného obsahu. Za sebe bych využil raději některého ze založených "kecacích" vláken.

Chápu. Končím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík